Kaj se je zgodilo z brezplačno različico Google Apps?

Avtor — 08.07.2009
Google Apps je paket spletnih storitev, ki vključuje orodja prilagojena za poslovno uporabo. Paket je bil do nedavnega na voljo brezplačno, sedaj pa ga je potrebno plačati.
Kaj se je zgodilo z brezplačno različico Google Apps?

Google Apps po novem plačljiv.

Gre za storitve kot so npr. Gmail in Google koledar. Do nedavnega je bila na voljo brezplačna standardna različica aplikacije, ki pa so jo pred kratkim ukinili.

Storitev Google Apps je bila najprej na voljo brezplačno, prva plačljiva različica pa se je pojavila leta 2007. Sledilo je zmanjšanje uporabnikov brezplačne verzije z 200 na 50, pred kratkim pa so, kljub drugačnim obljubam, brezplačno verzijo Google Apps dokončno ukinili.

Sedaj je na vpisni strani na voljo le brezplačni 30 dnevni preizkus aplikacije, nato pa je za uporabo potrebno odšteti 50 dolarjev na leto.

Vir: TechCrunch

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje