Kaj se je zgodilo z brezplačno različico Google Apps?

Google Apps je paket spletnih storitev, ki vključuje orodja prilagojena za poslovno uporabo. Paket je bil do nedavnega na voljo brezplačno, sedaj pa ga je potrebno plačati.
Kaj se je zgodilo z brezplačno različico Google Apps?

Google Apps po novem plačljiv.

Gre za storitve kot so npr. Gmail in Google koledar. Do nedavnega je bila na voljo brezplačna standardna različica aplikacije, ki pa so jo pred kratkim ukinili.

Storitev Google Apps je bila najprej na voljo brezplačno, prva plačljiva različica pa se je pojavila leta 2007. Sledilo je zmanjšanje uporabnikov brezplačne verzije z 200 na 50, pred kratkim pa so, kljub drugačnim obljubam, brezplačno verzijo Google Apps dokončno ukinili.

Sedaj je na vpisni strani na voljo le brezplačni 30 dnevni preizkus aplikacije, nato pa je za uporabo potrebno odšteti 50 dolarjev na leto.

Vir: TechCrunch

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje