Kaj se je zgodilo z brezplačno različico Google Apps?

Google Apps je paket spletnih storitev, ki vključuje orodja prilagojena za poslovno uporabo. Paket je bil do nedavnega na voljo brezplačno, sedaj pa ga je potrebno plačati.
Kaj se je zgodilo z brezplačno različico Google Apps?

Google Apps po novem plačljiv.

Gre za storitve kot so npr. Gmail in Google koledar. Do nedavnega je bila na voljo brezplačna standardna različica aplikacije, ki pa so jo pred kratkim ukinili.

Storitev Google Apps je bila najprej na voljo brezplačno, prva plačljiva različica pa se je pojavila leta 2007. Sledilo je zmanjšanje uporabnikov brezplačne verzije z 200 na 50, pred kratkim pa so, kljub drugačnim obljubam, brezplačno verzijo Google Apps dokončno ukinili.

Sedaj je na vpisni strani na voljo le brezplačni 30 dnevni preizkus aplikacije, nato pa je za uporabo potrebno odšteti 50 dolarjev na leto.

Vir: TechCrunch

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje