Kaj storiti s starimi računalniki?

Dosti majhnih podjetij se sprašuje v katero področje poslovanja naj vlagajo sredstva. Le malo se jih odloči za nakup novih tehnologij kot so npr. novi računalniki, saj stara oprema še vedno dobro deluje, kar pa lahko dolgoročno negativno vpliva na poslovanje.
Kaj storiti s starimi računalniki?

Podarite stare računalnike dobrodelni organizaciji.

V današnjem svetu se tehnologija hitro spreminja, zato mora podjetje, če želi ostati konkurenčno, tem spremembam slediti.

Starejši računalniki nudijo manjšo zaščito in imajo manj funkcij kot novi, zato je podjetje bolj izpostavljeno različnim problemom in grožnjam iz okolja. Zaposleni se pri delu s starimi računalniki soočajo tudi s počasnim delovanjem, izgubljenimi podatki in manjšo sposobnostjo za delo z velikimi datotekami, kar povzroča nezadovoljstvo in vpliva na njihovo produktivnost.

Zato še enkrat premislite ali se navsezadnje le ne splača investirati prav v nakup novih računalnikov.

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje