Kaj storiti s starimi računalniki?

Dosti majhnih podjetij se sprašuje v katero področje poslovanja naj vlagajo sredstva. Le malo se jih odloči za nakup novih tehnologij kot so npr. novi računalniki, saj stara oprema še vedno dobro deluje, kar pa lahko dolgoročno negativno vpliva na poslovanje.
Kaj storiti s starimi računalniki?

Podarite stare računalnike dobrodelni organizaciji.

V današnjem svetu se tehnologija hitro spreminja, zato mora podjetje, če želi ostati konkurenčno, tem spremembam slediti.

Starejši računalniki nudijo manjšo zaščito in imajo manj funkcij kot novi, zato je podjetje bolj izpostavljeno različnim problemom in grožnjam iz okolja. Zaposleni se pri delu s starimi računalniki soočajo tudi s počasnim delovanjem, izgubljenimi podatki in manjšo sposobnostjo za delo z velikimi datotekami, kar povzroča nezadovoljstvo in vpliva na njihovo produktivnost.

Zato še enkrat premislite ali se navsezadnje le ne splača investirati prav v nakup novih računalnikov.

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje