Kaj storiti s starimi računalniki?

Avtor — 16.06.2009
Dosti majhnih podjetij se sprašuje v katero področje poslovanja naj vlagajo sredstva. Le malo se jih odloči za nakup novih tehnologij kot so npr. novi računalniki, saj stara oprema še vedno dobro deluje, kar pa lahko dolgoročno negativno vpliva na poslovanje.
Kaj storiti s starimi računalniki?

Podarite stare računalnike dobrodelni organizaciji.

V današnjem svetu se tehnologija hitro spreminja, zato mora podjetje, če želi ostati konkurenčno, tem spremembam slediti.

Starejši računalniki nudijo manjšo zaščito in imajo manj funkcij kot novi, zato je podjetje bolj izpostavljeno različnim problemom in grožnjam iz okolja. Zaposleni se pri delu s starimi računalniki soočajo tudi s počasnim delovanjem, izgubljenimi podatki in manjšo sposobnostjo za delo z velikimi datotekami, kar povzroča nezadovoljstvo in vpliva na njihovo produktivnost.

Zato še enkrat premislite ali se navsezadnje le ne splača investirati prav v nakup novih računalnikov.

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>