Kako bo iPhone spremenil mobilno telefonijo

Veliko je dvomov okoli določenih segmentov te tehnološko dovršene naprave, a nekaj je zagotovo res. iPhone bo spremenil standarde industrije prenosnih telefonov.
Kako bo iPhone spremenil mobilno telefonijo

Nekateri mediji opisujejo 29. junij kot dan, ko se bo ponovno rodil Jezus.

Življenje baterije

Širok zaslon, tehnologija WiFi za surfanje po internetu, poslušanje glasbe in še in še so razlogi, zaradi katerih marsikateri današnji telefon ne bi preživel dneva. Apple bo moral zelo majhen prostor napolniti z veliko energije, kar pa do danes še ni uspelo nikomur. Mobilni telefoni z naloženimi Windowsi porabijo ogromno energije tako, da proizvajalci skoraj vedno priložijo dodatno baterijo. Uspešna rešitev Appla bi na tem področju zares pustila močan pečat.

Telefon kot medij

Veliko je namigovanj, da bo iPhone povezljiv z AppleTV. Vsak prenosni telefon je dandanes povezljiv z računalnikom, a med telefoni in ostalimi napravami zeva velika luknja. Če bi iPhone znal komunicirati z ostalimi tehnologijami, bi to pomenilo velik napredek. Lastniki lahko le upajo, da ne bo vezan le na Apple izdelke.

Operacijski sistem, ki ne zmrzne

Windowsi zmrznejo, se sesujejo in so počasni. Kljub temu ima večina pametnih telefonov prav tega ponudnika OS. Apple mora le pokazati, da so hitrejši in novi trend bo ustvarjen. Večina ustvarjalcev OS pa jim bo sledila.

Internetne aplikacije za prenosne telefone

Brskanje po spletu je bilo včasih vezano na osebni računalnik. Z razvojem t.i. pametnih telefonov se je trend obrnil in vedno bolj je splet dostopen kjerkoli in kadarkoli. iPhone bo s svojim velikim zaslonom in WiFi povezavo pregledovanje spletnih strani dvignil na povsem novo raven. Posledično pa se bodo razvijale nove aplikacije, ki bodo delo olajšale in ga naredile zanimivejšega.

In še nekaj informacij okoli prodaje aparata. Sprva bo na voljo le v trgovinah AT&T Inc. Datum 29. junij za sedaj še vedno ostaja uradni, napovedali pa so tudi točno uro začetka prodaje. Ta bo ob 6-ih popoldne in sicer po lokalnem času. Pri največjem ponudniku brezžičnih storitev v Ameriki, AT&T Inc. so prav v ta namen najeli dodatnih 2.000 uslužbencev, ki bodo razdeljeni v skupno 1.800 trgovin. Zaposleni so bili deležni tudi posebnega uvajanja, vsak pa naj bi imel kar 6 ur izobraževanja, z nasveti kako uspešno prodati iPhone. Trgovine AT&T bodo uro in pol pred uradnim začetkom prodaje zaprte, z namenom učinkovite predstavitve in prodaje.

Norost se bliža vrelišču in komaj čakam na fotografije ali posnetke tabornikov asfaltne džungle.

Vir:  CrunchGear

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje