Kako bo iPhone spremenil mobilno telefonijo

Veliko je dvomov okoli določenih segmentov te tehnološko dovršene naprave, a nekaj je zagotovo res. iPhone bo spremenil standarde industrije prenosnih telefonov.
Kako bo iPhone spremenil mobilno telefonijo

Nekateri mediji opisujejo 29. junij kot dan, ko se bo ponovno rodil Jezus.

Življenje baterije

Širok zaslon, tehnologija WiFi za surfanje po internetu, poslušanje glasbe in še in še so razlogi, zaradi katerih marsikateri današnji telefon ne bi preživel dneva. Apple bo moral zelo majhen prostor napolniti z veliko energije, kar pa do danes še ni uspelo nikomur. Mobilni telefoni z naloženimi Windowsi porabijo ogromno energije tako, da proizvajalci skoraj vedno priložijo dodatno baterijo. Uspešna rešitev Appla bi na tem področju zares pustila močan pečat.

Telefon kot medij

Veliko je namigovanj, da bo iPhone povezljiv z AppleTV. Vsak prenosni telefon je dandanes povezljiv z računalnikom, a med telefoni in ostalimi napravami zeva velika luknja. Če bi iPhone znal komunicirati z ostalimi tehnologijami, bi to pomenilo velik napredek. Lastniki lahko le upajo, da ne bo vezan le na Apple izdelke.

Operacijski sistem, ki ne zmrzne

Windowsi zmrznejo, se sesujejo in so počasni. Kljub temu ima večina pametnih telefonov prav tega ponudnika OS. Apple mora le pokazati, da so hitrejši in novi trend bo ustvarjen. Večina ustvarjalcev OS pa jim bo sledila.

Internetne aplikacije za prenosne telefone

Brskanje po spletu je bilo včasih vezano na osebni računalnik. Z razvojem t.i. pametnih telefonov se je trend obrnil in vedno bolj je splet dostopen kjerkoli in kadarkoli. iPhone bo s svojim velikim zaslonom in WiFi povezavo pregledovanje spletnih strani dvignil na povsem novo raven. Posledično pa se bodo razvijale nove aplikacije, ki bodo delo olajšale in ga naredile zanimivejšega.

In še nekaj informacij okoli prodaje aparata. Sprva bo na voljo le v trgovinah AT&T Inc. Datum 29. junij za sedaj še vedno ostaja uradni, napovedali pa so tudi točno uro začetka prodaje. Ta bo ob 6-ih popoldne in sicer po lokalnem času. Pri največjem ponudniku brezžičnih storitev v Ameriki, AT&T Inc. so prav v ta namen najeli dodatnih 2.000 uslužbencev, ki bodo razdeljeni v skupno 1.800 trgovin. Zaposleni so bili deležni tudi posebnega uvajanja, vsak pa naj bi imel kar 6 ur izobraževanja, z nasveti kako uspešno prodati iPhone. Trgovine AT&T bodo uro in pol pred uradnim začetkom prodaje zaprte, z namenom učinkovite predstavitve in prodaje.

Norost se bliža vrelišču in komaj čakam na fotografije ali posnetke tabornikov asfaltne džungle.

Vir:  CrunchGear

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje