Kako bomo oglaševali na Instagramu?

Septembra letos je Instagram napovedal oglase, v teh dneh pa so prvi oglaševalci že imeli priložnost preizkusiti ta novi kanal trženja. Instagram je medtem na svojem uradnem blogu predstavil, kako bodo videti omenjeni oglasi.
Kako bomo oglaševali na Instagramu?

Instagram z oglasi (Vir slike: Instagram)

Kako bodo uporabniki Instagrama prepoznali oglas? Oglasi so videti precej podobno kot vse ostale objave na Instagramu, loči jih le oznaka “Sponsored” (Sponzorirani Instagrami), ki se nahaja v desnem zgornjem kotu. Oglase bo možno na povsem enostaven način tudi odstraniti; če vas določen ne bo zanimal, ga skrijemo s klikom na tri pike v spodnjem delu, s tem pa pošljete informacijo, da za vas oglas, izdelek ali storitev niso relevantni.

Pred dnevi je oglaševanje napovedal tudi Pinterest.

Instagram pri oglaševanju ne bo uporabljal fotografij in video zapisov svojih uporabnikov. Bo pa uporabljal informacije o svojih uporabnikih, ki uporabljajo tudi Facebook, torej njegovega lastnika.

Vse znamke in podjetja pa še nimajo priložnosti izkusiti novega oglaševalskega kanala. Srečneži so za zdaj Adidas, Ben&Jerry`s, Burberry, General Electric, Lexus, Levi`s, Macy`s, Michael Kors, PayPal in Startwood. Kot pravijo pri Instagramu, gre za podjetja, ki so že zdaj izjemno vključena v Instagram.

Vir: Instagram

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje