Kako do neomejenega števila klicev v Slovenijo in EU?

Avtor — 06.10.2014
Prvič v Sloveniji obstaja možnost popolnoma neomejenih klicev v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in EU in to za vse zaposlene v podjetju. Ne spreglejte, kje in kako lahko podjetja izkoristijo odlično poslovno priložnost.
Kako do neomejenega števila klicev v Slovenijo in EU?

Kako do neomejenega števila klicev v Slovenijo in EU?

Možnosti neomejenih klicev so v IP-telefoniji

IP-telefonija predstavlja celovit, sodoben komunikacijskih sistem in podjetjem prinaša občuten prihranek in predvidljivost mesečih stroškov. Če razmišljate o prehodu na IP-telefonijo, vam priporočamo sistem Amis Expert+, ki omogoča uporabo številnih naprednih funkcij in sodobnih telefonskih naprav, ki so že vključene v osnovno mesečno naročnino.

Amis Expert+, ki temelji na sodobni obstoječi infrastrukturi ponudnika Amis, omogoča, da se dokončno znebite zastarelih telefonskih central, lociranih v podjetjih.

Zakaj? Klasični sistemi centreks temeljijo na starih poslovnih in tehnoloških modelih ter za današnje tržne razmere previsokih cenah. Tako predstavljajo velik strošek za podjetja, saj zahtevajo nenehne tehnične posege, po navadi s strani zunanjih vzdrževalcev, in pogoste nadgradnje. Vsako vzdrževanje, nadgradnja ali popravilo na centrali, locirani v podjetju, dodatno ovira poslovanje podjetja, njegovo fleksibilnost in odzivnost, podjetju pa predstavlja tudi strošek.

Pri prehodu na IP-telefonijo pa je pomembno, da izberete dobrega ponudnika telekomunikacijskih storitev. Amis je prava in ugodna izbira. Vedno je v koraku z razvojem tehnologije, omogoča samodejne posodobitve sistemov, redne nadgradnje, hitra popravila ter strokovno pomoč za stranke. 

Kako do neomejene dolžine in količine klicev?

Amis Expert+ podpira nov najugodnejši poslovni paket Total, ki omogoča neomejeno število in dolžino klicev v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in EU in to za vse zaposlene v podjetju. »Flat« tarifa ponudnika Amis prinaša občutne prihranke pri stroških telefonije.

Ugodna in fiksna mesečna naročnina preprečuje negotovost pri mesečnih obveznosti. Naročnina na paket Total bo vedno predvidljiva in vsak mesec enaka, četudi podjetje raste in se razvija. Torej, če podjetje širi obseg poslovanja v Sloveniji ali tujini, če na primer odpre nov trg na področju EU in tako močno poveča obseg klicev, bo mesečni znesek na položnici ostal enak.

Na trgu doslej ni bilo finančno in tehnološko dovolj prijaznega sistema poslovne telefonije. Paket Total v kombinaciji s sistemom Expert+ prinaša odlično priložnost in odrešitev za vse poslovneže, ki večji del svojih klicev opravljajo tudi v tujino.

Da boste videli, da se paket Total resnično splača, obiščite www.amis.net/total in si na podlagi vašega dosedanjega stroška za telefonijo pridobite izračun total prihranka.

Vir: Amis


Oznake: , , , ,