Kako do spletne strani, ki prodaja?

Avtor domovanje — 29.01.2013
Komentiraj!
Uspešen posel zahteva profesionalno, privlačno in prodajno učinkovito spletno stran. Danes je zelo pomembna tudi ugodna cena. S to mislijo so pri Domovanje.com nastale SpletneStrani.si. V slovenski prostor uvajajo drugačen pristop, pri katerem se izdelava strani prične in konča na delavnicah.
Kako do spletne strani, ki prodaja?

Izdelava spletne strani se prične in konča na delavnicah.

V slovenski prostor uvajajo drugačen pristop, pri katerem glavno vlogo odigra znanje. Izdelava spletne strani se prične in konča na delavnicah.

Zakaj delavnice?
Znanje o uporabniški izkušnji in vedenju obiskovalcev je ključ do uspeha na spletu. Z načrtovanjem spletna stran postane učinkovito orodje za pridobivanje kupcev. Z osveževanjem vsebin je vedno v koraku z razvojem vašega podjetja in ponudbe. Končni cilj delavnic je torej spletna stran, ki prodaja!

Delavnica načrtovanja »Spletni plan v enem dnevu«
S pomočjo strokovnjakov za načrtovanje in oblikovanje pripravite načrt svoje spletne strani, ki upošteva načela optimizacije za splet, uporabniške izkušnje in spletnega marketinga. Z njim lahko spremenite obstoječo spletno stran ali pa se odločite za novo.

Z načrtom v roki izbirate ponudnika, ki vam bo izdelal spletno stran. Če izberete SpletneStrani.si, vam pripada še dodatna ugodnost.

Delavnica urejanja  »Spletna stran v enem dnevu«
Delavnica je namenjena tistim, ki se odločijo za izdelavo spletne strani SpletneStrani.si. Tam vas pričaka že izdelana spletna stran. S pomočjo strokovnjakov vanjo vnesete vsebine in spoznate zmogljiv in prijazen urejevalnik Webtasy CMS. V nekaj urah bo vaša spletna stran pripravljena za objavo. Poleg tega dobite še novo znanje o spletnem marketingu.

Paketi izdelave spletne strani
Paketi izdelave spletne strani so zasnovani za tiste, ki šele začenjajo svojo poslovno pot, kot tudi za večja podjetja in organizacije. START je namenjen predvsem mladim podjetjem. Z njim po izjemno ugodni ceni dobite preprosto, a prodajno učinkovito spletno stran. OPTI je primeren za večino manjših in srednjih podjetij v Sloveniji. PRO je zasnovan za podjetja, ki jim svetovni splet pomeni zelo pomemben kanal za pridobivanje posla.

Ker se z objavo spletne strani zgodba šele prične, vas v vsakem paketu čakajo dodatne ugodnosti, kot so promocijska koda za zakup klikov Google AdWords, prijazno orodje za e-poštni marketing Dostavljalec.si in storitev za preverjanje uvrstitve v iskalniku Google MojaPozicija.si.


P.S.: Z akcijo Dvojec za podjetne pa so SpletneStrani.si še ugodnejše. Preverite >

Prijavi se na e-novice!