Kako dobiti nove stranke s pomočjo interneta?

Pridobivanje strank je ključna naloga vsakega podjetja. V časih, ko si težko privoščimo klasično oglaševanje v tisku, na radiu ali televiziji, pametni podjetniki izkoristijo prednosti interneta: mnogo nižje stroške, prilagodljivost in konkretne prodajne rezultate.
Kako dobiti nove stranke s pomočjo interneta?

Kako dobiti nove stranke s pomočjo interneta? (Vir slike: Domovanje d.o.o.)

Temelj trženja na internetu je dobro zasnovana spletna stran. Vsaka stran je zgodba zase, vemo pa, da imajo učinkovite spletne strani nekaj skupnih lastnosti. Oglejmo si tri pomembnejše.

1. Premišljena zasnova

Matjaž obišče vašo spletno stran. Bere o ponudbi, si ogleda fotografije izdelkov, poišče pravega … kaj pa zdaj? To je predvsem odvisno od zasnove strani. Če je na pravem mestu dobro viden gumb z napisom »Pošlji povpraševanje!«, je verjetnost, da bo Matjaž res stopil v stik z vami, tudi do 30 % višja. Obiskovalec ne pomeni kaj dosti, dokler ga stran ne spremeni v povpraševalca. Za to poskrbi načrtovanje spletne strani.

Bralci mp.si s kodo MPSTART dobite ekskluzivni 25-% popust pri izdelavi spletne strani START!

2. Ažurnost

Vaše poslovno okolje se hitro spreminja. Po najboljših močeh se mu trudite slediti z inovacijami, novimi ponudbami, s posebnimi akcijami … Vse to se mora odražati tudi na vaši spletni strani. Zato potrebujete urejevalnik oz. CMS sistem, s katerim osveževanje vsebin ne bo mučno in zamudno. Tako boste lahko vi in vaši sodelavci samostojno poskrbeli, da bo vaša spletna stran v koraku s časom.

3. Optimizacija za iskalnike

Skoraj 90 % vseh uporabnikov interneta do spletnih strani dostopa s pomočjo iskalnikov, med katerimi glavno vlogo igra Google. Če vas ne najdejo med prvimi desetimi rezultati, ste ravnokar izgubili ogromno potencialnih strank. Da se temu izognete, mora biti vaša spletna stran tehnično in vsebinsko optimizirana za prave ključne besede.

Dobro spletno stran potrebuje vsako podjetje. Pa si jo lahko tudi privošči?

Spletna stran s strokovnim načrtovanjem, z oblikovanjem za splet, izdelavo ter s profesionalnim CMS sistemom vas hitro stane tudi več tisoč evrov. Ko ste na začetku svoje poslovne poti, to predstavlja nepredstavljiv strošek.

Ta problem rešujejo SpletneStrani.si. Z inovacijo v načinu izdelave spletne strani in s posebnimi delavnicami dobite prodajno učinkovito spletno stran po mnogo ugodnejši ceni. Poleg denarja prihranite tudi čas, saj v nekaj urah dobite odgovore in uskladite podrobnosti, za katere bi sicer potrebovali tedne ali mesece klicev, sestankov in e-mailov.

SpletneStrani.si imajo prav poseben paket za mlade podjetnike. Paket START vključuje vse, kar potrebujete za suveren prvi korak na spletu. Cena izdelave spletne strani je že tako ugodna, znaša le 399 €. Samo za vas, uporabnike portala Mladi podjetnik, pa je na voljo posebna promocijska koda MPSTART, s katero dobite kar 25 % popusta! Vaša cena izdelave spletne strani bo znašala samo 299 €.

Kako izkoristite ugodnost?

Obiščite SpletneStrani.si in izpolnite kontaktni obrazec. V polje za promocijsko kodo ne pozabite vpisati MPSTART. Pohitite, koda je veljavna samo do 30. 4. 2013!

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje