Kako dobiti nove stranke s pomočjo interneta?

Pridobivanje strank je ključna naloga vsakega podjetja. V časih, ko si težko privoščimo klasično oglaševanje v tisku, na radiu ali televiziji, pametni podjetniki izkoristijo prednosti interneta: mnogo nižje stroške, prilagodljivost in konkretne prodajne rezultate.
Kako dobiti nove stranke s pomočjo interneta?

Kako dobiti nove stranke s pomočjo interneta? (Vir slike: Domovanje d.o.o.)

Temelj trženja na internetu je dobro zasnovana spletna stran. Vsaka stran je zgodba zase, vemo pa, da imajo učinkovite spletne strani nekaj skupnih lastnosti. Oglejmo si tri pomembnejše.

1. Premišljena zasnova

Matjaž obišče vašo spletno stran. Bere o ponudbi, si ogleda fotografije izdelkov, poišče pravega … kaj pa zdaj? To je predvsem odvisno od zasnove strani. Če je na pravem mestu dobro viden gumb z napisom »Pošlji povpraševanje!«, je verjetnost, da bo Matjaž res stopil v stik z vami, tudi do 30 % višja. Obiskovalec ne pomeni kaj dosti, dokler ga stran ne spremeni v povpraševalca. Za to poskrbi načrtovanje spletne strani.

Bralci mp.si s kodo MPSTART dobite ekskluzivni 25-% popust pri izdelavi spletne strani START!

2. Ažurnost

Vaše poslovno okolje se hitro spreminja. Po najboljših močeh se mu trudite slediti z inovacijami, novimi ponudbami, s posebnimi akcijami … Vse to se mora odražati tudi na vaši spletni strani. Zato potrebujete urejevalnik oz. CMS sistem, s katerim osveževanje vsebin ne bo mučno in zamudno. Tako boste lahko vi in vaši sodelavci samostojno poskrbeli, da bo vaša spletna stran v koraku s časom.

3. Optimizacija za iskalnike

Skoraj 90 % vseh uporabnikov interneta do spletnih strani dostopa s pomočjo iskalnikov, med katerimi glavno vlogo igra Google. Če vas ne najdejo med prvimi desetimi rezultati, ste ravnokar izgubili ogromno potencialnih strank. Da se temu izognete, mora biti vaša spletna stran tehnično in vsebinsko optimizirana za prave ključne besede.

Dobro spletno stran potrebuje vsako podjetje. Pa si jo lahko tudi privošči?

Spletna stran s strokovnim načrtovanjem, z oblikovanjem za splet, izdelavo ter s profesionalnim CMS sistemom vas hitro stane tudi več tisoč evrov. Ko ste na začetku svoje poslovne poti, to predstavlja nepredstavljiv strošek.

Ta problem rešujejo SpletneStrani.si. Z inovacijo v načinu izdelave spletne strani in s posebnimi delavnicami dobite prodajno učinkovito spletno stran po mnogo ugodnejši ceni. Poleg denarja prihranite tudi čas, saj v nekaj urah dobite odgovore in uskladite podrobnosti, za katere bi sicer potrebovali tedne ali mesece klicev, sestankov in e-mailov.

SpletneStrani.si imajo prav poseben paket za mlade podjetnike. Paket START vključuje vse, kar potrebujete za suveren prvi korak na spletu. Cena izdelave spletne strani je že tako ugodna, znaša le 399 €. Samo za vas, uporabnike portala Mladi podjetnik, pa je na voljo posebna promocijska koda MPSTART, s katero dobite kar 25 % popusta! Vaša cena izdelave spletne strani bo znašala samo 299 €.

Kako izkoristite ugodnost?

Obiščite SpletneStrani.si in izpolnite kontaktni obrazec. V polje za promocijsko kodo ne pozabite vpisati MPSTART. Pohitite, koda je veljavna samo do 30. 4. 2013!

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje