Kako izdelati dobro poslovno spletno stran?

Če ste lastnik podjetja potrebujete tudi spletno stran, ki pa naj bo oblikovana funkcionalno, da bo poleg dobrega izgleda prinašala tudi denar. Zato upoštevajte naslednjih pet nasvetov.
Kako izdelati dobro poslovno spletno stran?

Spletna stran naj bo čim bolj funkcionalna.

Pomembne informacije kot so telefonska številka, naslov in gumb za hiter nakup, naj bodo dobro vidne že ob prihodu na spletno stran in nato tudi na vsaki podstrani, saj skoraj 65 odstotkov ljudi ne pregleda celotne strani, ki jo obiščejo.

Pozorni bodite na razumljivost  povezav na spletni strani, saj ljudje navadno ne kliknejo na povezavo, če ne vedo kam jih bo pripeljala.

Velik pomen imajo tudi barve. Pazite, da stran ne bo preveč nasičena z barvami, in se omejite na tri osnovne barve, saj bodo drugače pozornost obiskovalcev namesto vsebine pritegnile predvsem barve.

Na stran dodajte obrazec, s katerim boste obiskovalcem zagotovili varnost posredovanih podatkov. V zameno za podatke kot so ime in elektronski naslov, jim ponudite manjšo nagrado in jim zagotovite, da jih boste uporabljali le za pošiljanje e-glasila ter jih ne boste posredovali nikomur drugemu.

Pomembno je, da na spletni strani čim bolj pogosto uporabljate ključne besede, s pomočjo katerih vas lahko uporabniki najdejo prek iskalnikov. Več kot bo na strani takšnih besed, višje se boste na te besede uvrstili na seznamu rezultatov iskanja.

Če boste izdelavo strani popolnoma prepustili oblikovalcu spletnih strani, bo verjetno izdelal lepo stran, ki pa ne bo najbolj primerna za poslovanje, zato v procesu sodelujte tudi sami.

 

Vir: SmallBizBee

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje