Kako izdelati dobro poslovno spletno stran?

Če ste lastnik podjetja potrebujete tudi spletno stran, ki pa naj bo oblikovana funkcionalno, da bo poleg dobrega izgleda prinašala tudi denar. Zato upoštevajte naslednjih pet nasvetov.
Kako izdelati dobro poslovno spletno stran?

Spletna stran naj bo čim bolj funkcionalna.

Pomembne informacije kot so telefonska številka, naslov in gumb za hiter nakup, naj bodo dobro vidne že ob prihodu na spletno stran in nato tudi na vsaki podstrani, saj skoraj 65 odstotkov ljudi ne pregleda celotne strani, ki jo obiščejo.

Pozorni bodite na razumljivost  povezav na spletni strani, saj ljudje navadno ne kliknejo na povezavo, če ne vedo kam jih bo pripeljala.

Velik pomen imajo tudi barve. Pazite, da stran ne bo preveč nasičena z barvami, in se omejite na tri osnovne barve, saj bodo drugače pozornost obiskovalcev namesto vsebine pritegnile predvsem barve.

Na stran dodajte obrazec, s katerim boste obiskovalcem zagotovili varnost posredovanih podatkov. V zameno za podatke kot so ime in elektronski naslov, jim ponudite manjšo nagrado in jim zagotovite, da jih boste uporabljali le za pošiljanje e-glasila ter jih ne boste posredovali nikomur drugemu.

Pomembno je, da na spletni strani čim bolj pogosto uporabljate ključne besede, s pomočjo katerih vas lahko uporabniki najdejo prek iskalnikov. Več kot bo na strani takšnih besed, višje se boste na te besede uvrstili na seznamu rezultatov iskanja.

Če boste izdelavo strani popolnoma prepustili oblikovalcu spletnih strani, bo verjetno izdelal lepo stran, ki pa ne bo najbolj primerna za poslovanje, zato v procesu sodelujte tudi sami.

 

Vir: SmallBizBee

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje