Kako kaže slovenskim projektom na Indiegogo?

Na crowdfunding platformi Indiegogo denarna sredstva trenutno zbira več slovenskih projektov. Spletni kampanji za Twistball in 3d' pcb Christmas Tree se počasi zaključujeta, zato imate le še nekaj dni časa, da ju podprete s svojim prispevkom.
Kako kaže slovenskim projektom na Indiegogo?

Kako kaže slovenskim projektom na Indiegogo? (Vir slike: sxc.hu)

Denarna sredstva na Indiegogo trenutno zbira kar 7 slovenskih projektov. Večina izmed podjetniških ekip, ki stoji za projekti, se je odločila za tako imenovano fleksibilno kampanjo, kar pomeni, da v primeru neuspeha pri doseganju zastavljenega cilja podjetniki vseeno prejmejo do tedaj zbrana sredstva, odštevši provizijo platforme Indiegogo v  višini 9 odstotkov. 

Spletni kampanji za Twistball in 3d’ pcb Christmas Tree se počasi zaključujeta, zato imate le še nekaj dni časa, da ju podprete s svojim prispevkom.

‘3d’ PCB Božično drevo

Žiga Stegu je študent, ki rad ustvarja z lesom, železom in plastiko. Odločil se je, da na Indiegogo s pomočjo crowdfundinga zbere denarna sredstva za nakup komponent in proizvodnjo božičnih dreves iz tiskanega vezja (PCB-ja).

Zbiranje sredstev za projekt ‘3d’ PCB Božično drevo se je začelo 29. novembra, še do 15. decembra 2013 pa ima mladi podjetnik čas, da zbere zastavljeni cilj v višini 1.800 dolarjev. Zaenkrat mu je že uspelo prepričati 6 podpornikov, ki so skupno darovali prek 200 dolarjev. Ker pa se je Žiga odločil za t. i. fiksno kampanjo, bo zbrani znesek prejel le v primeru, da zbere željenih 1.800 dolarjev ali več.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Twistball

Twistball, inovativna geometrijska miselna igra, je po več kot 20 letih razvoja pred dobrim mesecem luč sveta ugledala na platformi Indiegogo. Namenjena je izredno širokemu krogu uporabnikov, saj omogoča kar 4 težavnostne stopnje: Mavrična kolekcija je namenjena otrokom ali začetnikom, ki se s Twistballom šele spoznavajo, tisti bolj samozavestni lahko izbirajo med dvema težavnostnima stopnjama Ekstremne kolekcije, najzahtevnejša pa je Športna kolekcija, ki je namenjena predvsem bolj izurjenim, saj imajo najtežji vzorci kar 1,3 milijarde kombinacij.

Spletna kampanja za Twistball bo trajala le še do 16. decembra 2013. Ekipa si je zastavila cilj zbrati 10 tisoč dolarjev, zaenkrat pa so prepričali skoraj 30 podpornikov, ki so zanje zbrali nekaj manj kot 3.200 evrov. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Preostali aktualni projekti na Indiegogo

Slovenci na crowdfunding platformah zbrali že 1,8 milijona dolarjev

Nekoliko več časa za zbiranje sredstev ima preostalih 6 slovenskih projektov. 

G6 Driving Simulator

Ekipa treh avtomobilskih zanesenjakov, ki jo sestavljajo Aleš Zajc, ki je v podjetju zadolžen za dizajn produkta G6, dr. Tadej Podgornik, ki skrbi za razvoj elektronike in strojne opreme, ter Matic Zajc, ki skrbi za programsko opremo, je razvila simulator, ki uporabniku obljublja edinstveno izkušnjo doživetja vožnje pravega dirkalnega avtomobila. Zbrati morajo 100 tisoč evrov, zaenkrat so sicer zbrali le 36 evrov, a časa imajo še do 26. decembra 2013

Podprite projekt na Indiegogo!

Franšiza trgovin z avtodeli

Robert Jakelič, izkušen trgovec z avtomobili, si želi izpeljati projekt, toda zanj nima dovolj denarnih sredstev. Gre za odprtje lastne franšize, v kateri se bo prodajalo avtomobilske dele. Da bi projekt lahko uspešno izpeljal, potrebuje 200 tisoč dolarjev. Zaenkrat je zbral 5 dolarjev, a časa za zbiranje sredstev ima še do 26. decembra 2013.

Podprite projekt na Indiegogo >>

Help Ami

Na Indiegogo sredstva zbira tudi kuža Ami, štiriletna argentinska doga, ki je bil pred kratkim diagnosticiran z limfomom, rakom limfatičnega sistema. Tovrstni tip rakavega obolenja ne omogoča kirurškega zdravljenja, zato so se lastniki odločili, da mu omogočijo kemoterapijo, ki je njegovo edino upanje za ozdravitev. Preko platforme Indiegogo skušajo zbrati 3.400 dolarjev, ki so potrebni za financiranje zdravljenja. Časa za zbiranje sredstev imajo še do 1. januarja 2014, zaenkrat pa so zbrali 34 dolarjev.

Podprite projekt na Indiegogo >>

EaseBELT

EASEBelt je inovativen pas, ki posamezniku omogoča, da se stabilizira na naslonjalo stola ali sedeža in s tem uživa boljšo oporo svoje hrbtenice. Ekipa, ki jo sestavljajo podjetniki Srečko Pisnik, Dejan Pisnik, Jasmina Pisnik in Aljoša Antolin, na Indiegogo išče 30 tisoč dolarjevZaenkrat jim je uspelo zbrati že skoraj 9 tisoč dolarjev, časa pa imajo še do 7. januarja 2014

Podprite projekt na Indiegogo >>

Zvočni SPA

Tjaša Cepuš je umetnica in terapevtka z zvokom, ki želi s pomočjo kampanje na platformi Indiegogo ustanoviti Zvočni SPA, ki bo namenjen zdravju in dobrem počutju ljudi. Poleg tega pa Tjaša sredstva zbira tudi za nakup novih energetskih instrumentov, s katerimi bo lahko prenašala nove zdravilne frekvence med ljudi. Potrebuje 7 tisoč evrov, zaenkrat ji je uspelo zbrati 76 evrov, časa pa ima še do 10. januarja 2013.

Podprite projekt na Indiegogo!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje