Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Potem ko ste pridno zapisovali snov na predavanju v svoj zvezek, si doma radi pretipkate snov na računalnik, zapiske natisnete in se nato iz njih učite. Težava pri vsem tem pa je, da vam tipkanje zapiskov vzame kar nekaj časa.
Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Iz pisane oblike do digitalne različice (Vir slike: YouTube).

Če ste kdaj zavili v knjigarno in brskali za rokovniki, koledarji ali zanimivimi zvezki, ste gotovo že naleteli na znamko Moleskine. Pustimo na strani, ali so res najboljši zvezki na svetu, kot bi dejali njihovi oboževalci in se osredotočimo raje na zvezek, ki ga je razvilo isto podjetje.

Na voljo le prek Amazona

Moleskine Evernote Smart Notebook je nastal ravno zato, da bi rešil težavo pretipkavanja zapiskov. Z njim so si avtorji želeli dvigniti našo produktivnost. Na prvi pogled ni videti nič kaj drugačen od svojih bratcev in sestric, zanj je treba odšteti tudi podobno ceno. Za zdaj je nam najbližje na voljo, če ga naročimo prek Amazona.

YouTube

Kamera, ki digitalizira zapiske

Lastnik pametnega notebooka vzame v roke običajno pisalo in začne s pisanjem. Ko pa je čas, da misli oziroma zapiske pretopimo v digitalno obliko, pa pametni zvezek pokaže svoje sposobnosti. Deluje s pomočjo Evernotove kamere, ki je sposobna digitalizirati človeško pisavo.

Imaš zapiske?

Njegove črte omogočajo enostaven in čist prenos informacij. Uporabimo lahko tudi sistem označevanja, kar nam omogoči, da lahko po naših zapiskih tudi iščemo. In kar bo študentom še najbolj všeč – možno jih je deliti s komerkoli.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje