Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Potem ko ste pridno zapisovali snov na predavanju v svoj zvezek, si doma radi pretipkate snov na računalnik, zapiske natisnete in se nato iz njih učite. Težava pri vsem tem pa je, da vam tipkanje zapiskov vzame kar nekaj časa.
Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Iz pisane oblike do digitalne različice (Vir slike: YouTube).

Če ste kdaj zavili v knjigarno in brskali za rokovniki, koledarji ali zanimivimi zvezki, ste gotovo že naleteli na znamko Moleskine. Pustimo na strani, ali so res najboljši zvezki na svetu, kot bi dejali njihovi oboževalci in se osredotočimo raje na zvezek, ki ga je razvilo isto podjetje.

Na voljo le prek Amazona

Moleskine Evernote Smart Notebook je nastal ravno zato, da bi rešil težavo pretipkavanja zapiskov. Z njim so si avtorji želeli dvigniti našo produktivnost. Na prvi pogled ni videti nič kaj drugačen od svojih bratcev in sestric, zanj je treba odšteti tudi podobno ceno. Za zdaj je nam najbližje na voljo, če ga naročimo prek Amazona.

YouTube

Kamera, ki digitalizira zapiske

Lastnik pametnega notebooka vzame v roke običajno pisalo in začne s pisanjem. Ko pa je čas, da misli oziroma zapiske pretopimo v digitalno obliko, pa pametni zvezek pokaže svoje sposobnosti. Deluje s pomočjo Evernotove kamere, ki je sposobna digitalizirati človeško pisavo.

Imaš zapiske?

Njegove črte omogočajo enostaven in čist prenos informacij. Uporabimo lahko tudi sistem označevanja, kar nam omogoči, da lahko po naših zapiskih tudi iščemo. In kar bo študentom še najbolj všeč – možno jih je deliti s komerkoli.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje