Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Potem ko ste pridno zapisovali snov na predavanju v svoj zvezek, si doma radi pretipkate snov na računalnik, zapiske natisnete in se nato iz njih učite. Težava pri vsem tem pa je, da vam tipkanje zapiskov vzame kar nekaj časa.
Kako od zapiskov na roke do digitalnih zapiskov?

Iz pisane oblike do digitalne različice (Vir slike: YouTube).

Če ste kdaj zavili v knjigarno in brskali za rokovniki, koledarji ali zanimivimi zvezki, ste gotovo že naleteli na znamko Moleskine. Pustimo na strani, ali so res najboljši zvezki na svetu, kot bi dejali njihovi oboževalci in se osredotočimo raje na zvezek, ki ga je razvilo isto podjetje.

Na voljo le prek Amazona

Moleskine Evernote Smart Notebook je nastal ravno zato, da bi rešil težavo pretipkavanja zapiskov. Z njim so si avtorji želeli dvigniti našo produktivnost. Na prvi pogled ni videti nič kaj drugačen od svojih bratcev in sestric, zanj je treba odšteti tudi podobno ceno. Za zdaj je nam najbližje na voljo, če ga naročimo prek Amazona.

YouTube

Kamera, ki digitalizira zapiske

Lastnik pametnega notebooka vzame v roke običajno pisalo in začne s pisanjem. Ko pa je čas, da misli oziroma zapiske pretopimo v digitalno obliko, pa pametni zvezek pokaže svoje sposobnosti. Deluje s pomočjo Evernotove kamere, ki je sposobna digitalizirati človeško pisavo.

Imaš zapiske?

Njegove črte omogočajo enostaven in čist prenos informacij. Uporabimo lahko tudi sistem označevanja, kar nam omogoči, da lahko po naših zapiskih tudi iščemo. In kar bo študentom še najbolj všeč – možno jih je deliti s komerkoli.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje