Seminar: Kako oglaševati na Googlu?

Avtor — 15.11.2012
Želite prisluhniti enemu vodilnih strokovnjakov za iskalni marketing v Sloveniji, ki vam bo razkril marsikatere skrivnosti in podal število uporabnih nasvetov s katerimi boste lahko minimizirali stroške in maksimizirali prihodke oglasnih akcij?
Razpis: Nagrada EuroCloud Slovenija 2012

Razpis: Nagrada EuroCloud Slovenija 2012 (Vir slike: sxc.hu)

Udeležite se 2. ponovitve najbolj poglobljenega seminarja o oglaševanju na Googlu v Sloveniji! Seminar je primeren tako za začetnike kot za napredne uporabnike, saj je razdeljen v 2 modula (Basic in Advanced). Ob prijavi na oba modula hkrati privarčujete 50 €!

Predaval bo Marko Penko, lastnik 3 Googlovih Adwords certifikatov, ki je je v podjetju Studio Moderna d.o.o. zaposlen kot vodja iskalnega marketinga. Marko uvršča program AdWords v eno izmed ključnih orodij spletnega oglaševanja za generiranje prodaje in si ne more predstavljati kampanje brez njega.

Studio moderna je začela uporabljati program AdWords leta 2005 in sedaj njihove AdWords kampanje ustvarjajo skoraj 50% vse spletne prodaje v Sloveniji. »Google nam je pomagal povečati spletno prodajo za približno 30%,« zatrjuje Marko. Dodaja, da jim je program AdWords prav tako pomagal znižati stroške pridobivanja novih strank. Zato ga ima za zelo pomembno orodje za maksimiziranje konverzij:

»Google Adwords je stroškovno učinkovit način pridobivanja novih strank, saj omogoča ciljno trženje in doseganje uporabnikov, kadar le-ti iščejo rešitve, ki jih ponujamo«, razlaga Penko. Kliknite za prijavo na seminar, ki ga ne preprosto ne smete zamuditi!

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih. Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar! Kliknite in se prijavite še danes!

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje