Seminar: Kako oglaševati na Googlu?

Želite prisluhniti enemu vodilnih strokovnjakov za iskalni marketing v Sloveniji, ki vam bo razkril marsikatere skrivnosti in podal število uporabnih nasvetov s katerimi boste lahko minimizirali stroške in maksimizirali prihodke oglasnih akcij?
Razpis: Nagrada EuroCloud Slovenija 2012

Razpis: Nagrada EuroCloud Slovenija 2012 (Vir slike: sxc.hu)

Udeležite se 2. ponovitve najbolj poglobljenega seminarja o oglaševanju na Googlu v Sloveniji! Seminar je primeren tako za začetnike kot za napredne uporabnike, saj je razdeljen v 2 modula (Basic in Advanced). Ob prijavi na oba modula hkrati privarčujete 50 €!

Predaval bo Marko Penko, lastnik 3 Googlovih Adwords certifikatov, ki je je v podjetju Studio Moderna d.o.o. zaposlen kot vodja iskalnega marketinga. Marko uvršča program AdWords v eno izmed ključnih orodij spletnega oglaševanja za generiranje prodaje in si ne more predstavljati kampanje brez njega.

Studio moderna je začela uporabljati program AdWords leta 2005 in sedaj njihove AdWords kampanje ustvarjajo skoraj 50% vse spletne prodaje v Sloveniji. »Google nam je pomagal povečati spletno prodajo za približno 30%,« zatrjuje Marko. Dodaja, da jim je program AdWords prav tako pomagal znižati stroške pridobivanja novih strank. Zato ga ima za zelo pomembno orodje za maksimiziranje konverzij:

»Google Adwords je stroškovno učinkovit način pridobivanja novih strank, saj omogoča ciljno trženje in doseganje uporabnikov, kadar le-ti iščejo rešitve, ki jih ponujamo«, razlaga Penko. Kliknite za prijavo na seminar, ki ga ne preprosto ne smete zamuditi!

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih. Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar! Kliknite in se prijavite še danes!

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje