Kako postati dober manager v 15. minutah na dan

Mnogi vodilni si želijo biti uspešnejši pri vodenju zaposlenih, vendar jim za to dostikrat zmanjka časa. Metoda 3,1% Coach omogoča izboljšanje vodstvenih sposobnosti.
Kako postati dober manager v 15. minutah na dan

Izkoristite vsak prost trenutek za delo z zaposlenimi.

Pogosto morajo izbirati med tem ali bodo čas namenili delu z zaposlenimi ali sestankom s strankami. Vendar pa je po mnenju strokovnjakov to napačen pristop, saj je pomembno predvsem na kakšen način manager vodi podrejene in ne koliko časa preživi z njimi. Za izboljšanje vodstvenih sposobnosti lahko uporabite 3,1% Coach metodo, po kateri delo z zaposlenimi omejite na petnajst minut dnevno.

Metoda svetuje, da produktivno porabite čas, ko ne delate, npr. pot s sestanka, za pogovor z zaposlenim, ki mu ponudite tudi povratne informacije, saj je to eno najboljših orodij za razvoj ljudi. Vsak prosti trenutek, npr. vožnjo z dvigalom, izkoristite za pogovore z zaposlenimi o njihovih ciljih in prioritetah. Enkrat dnevno se sprehodite po pisarni in ogovorite katerega od zaposlenih ter mu po možnosti ponudite pomoč. Na dan tudi pokličite ali pošljite e-mail dvema osebama s katerima ste imeli tisti dan opravka in jima povejte svoje mnenje o opravljenem delu. Ne pozabite se zahvaliti, saj se bodo ljudje s tem počutili cenjene.

Če se boste vsakodnevno držali teh napotkov, bodo vaši zaposleni izboljšali svoje sposobnosti in ostali motivirani.

Vir: HarvardBusiness

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje