Kako postati dober manager v 15. minutah na dan

Mnogi vodilni si želijo biti uspešnejši pri vodenju zaposlenih, vendar jim za to dostikrat zmanjka časa. Metoda 3,1% Coach omogoča izboljšanje vodstvenih sposobnosti.
Kako postati dober manager v 15. minutah na dan

Izkoristite vsak prost trenutek za delo z zaposlenimi.

Pogosto morajo izbirati med tem ali bodo čas namenili delu z zaposlenimi ali sestankom s strankami. Vendar pa je po mnenju strokovnjakov to napačen pristop, saj je pomembno predvsem na kakšen način manager vodi podrejene in ne koliko časa preživi z njimi. Za izboljšanje vodstvenih sposobnosti lahko uporabite 3,1% Coach metodo, po kateri delo z zaposlenimi omejite na petnajst minut dnevno.

Metoda svetuje, da produktivno porabite čas, ko ne delate, npr. pot s sestanka, za pogovor z zaposlenim, ki mu ponudite tudi povratne informacije, saj je to eno najboljših orodij za razvoj ljudi. Vsak prosti trenutek, npr. vožnjo z dvigalom, izkoristite za pogovore z zaposlenimi o njihovih ciljih in prioritetah. Enkrat dnevno se sprehodite po pisarni in ogovorite katerega od zaposlenih ter mu po možnosti ponudite pomoč. Na dan tudi pokličite ali pošljite e-mail dvema osebama s katerima ste imeli tisti dan opravka in jima povejte svoje mnenje o opravljenem delu. Ne pozabite se zahvaliti, saj se bodo ljudje s tem počutili cenjene.

Če se boste vsakodnevno držali teh napotkov, bodo vaši zaposleni izboljšali svoje sposobnosti in ostali motivirani.

Vir: HarvardBusiness

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje