Kako postati dober manager v 15. minutah na dan

Mnogi vodilni si želijo biti uspešnejši pri vodenju zaposlenih, vendar jim za to dostikrat zmanjka časa. Metoda 3,1% Coach omogoča izboljšanje vodstvenih sposobnosti.
Kako postati dober manager v 15. minutah na dan

Izkoristite vsak prost trenutek za delo z zaposlenimi.

Pogosto morajo izbirati med tem ali bodo čas namenili delu z zaposlenimi ali sestankom s strankami. Vendar pa je po mnenju strokovnjakov to napačen pristop, saj je pomembno predvsem na kakšen način manager vodi podrejene in ne koliko časa preživi z njimi. Za izboljšanje vodstvenih sposobnosti lahko uporabite 3,1% Coach metodo, po kateri delo z zaposlenimi omejite na petnajst minut dnevno.

Metoda svetuje, da produktivno porabite čas, ko ne delate, npr. pot s sestanka, za pogovor z zaposlenim, ki mu ponudite tudi povratne informacije, saj je to eno najboljših orodij za razvoj ljudi. Vsak prosti trenutek, npr. vožnjo z dvigalom, izkoristite za pogovore z zaposlenimi o njihovih ciljih in prioritetah. Enkrat dnevno se sprehodite po pisarni in ogovorite katerega od zaposlenih ter mu po možnosti ponudite pomoč. Na dan tudi pokličite ali pošljite e-mail dvema osebama s katerima ste imeli tisti dan opravka in jima povejte svoje mnenje o opravljenem delu. Ne pozabite se zahvaliti, saj se bodo ljudje s tem počutili cenjene.

Če se boste vsakodnevno držali teh napotkov, bodo vaši zaposleni izboljšali svoje sposobnosti in ostali motivirani.

Vir: HarvardBusiness

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje