Kako povečati prodajo?

Avtor — 21.05.2012
Vsak podjetnik si mora želeti razumeti nakupno izkušnjo in to znanje uporabljati za prodajo svojih izdelkov in storitev. Le z razumevanjem, kako potrošniki razmišljajo, bo podjetnik ravnal tako, da se bodo stranke z veseljem vračale k uporabi njegovih storitev oz. izdelkov.
Kako povečati prodajo?

Kako povečati prodajo? (Vir slike: sxc.hu)

Podjetniki bi se prav tako morali posvečati področju, ki ga mnogi nemalokrat zanemarjajo – svojim prodajnim sposobnostim. Raziskovanje potencialov svojih prodajnih sposobnosti in realizacija le-teh je ključnega pomena pri podjetništvu, saj je uspešna prodaja zelo pomembna za rast podjetja.

Ker gre za težje dostopna znanja, jih najučinkoviteje spoznate prek predavanj, razlag in aktivnosti na praktično naravnanih delavnicah, s katerimi pokrijete vse vidike uspešne prodaje, zadovoljnih strank in ustvarjanja močnih poslovnih vezi. Gre za znanja, ki so dandanes ključna za uspešno prodajo in rast podjetja.

Pri pridobivanju omenjenih znanj vam bo v veliko pomoč celovit modul v organizaciji Agencije POTI z naslovom Subtilne in odločilne metode povečevanja prodaje, ki ga sestavljajo tri delavnice:

  • Kako z upravljanjem emocionalne izkušnje strank povečati prodajo svojih izdelkov in storitev?
  • Drugačni časi, drugačne poti do zadovoljstva strank
  • Intuitivni trening za prodajnike

Omenjene delavnice bodo izpeljane v treh dneh, in sicer 23. maja, 6. junija in 20. junija 2012.

Vir: Agencija POTI


Oznake: , ,