Kako povečati prodajo na star in preizkušen način?

Podjetniki veste, da je najlažje prodati že obstoječim strankam, najdražje in najtežje pa pridobiti nove. A to le redki izkoristite, saj je težje najti učinkovit način prodaje obstoječim strankam. PickNVote.com vam to olajša, saj vaše stranke preprosto vprašate, kaj bi kupovali pri vas!
Kako povečati prodajo na star in preizkušen način?

PickNVote.com – Ne ugibajte, kaj si stranke želijo, vprašajte jih!

Prodajajte vašim obstoječim strankam

Stranke, ki so pri vas že kupovale, imajo nekaj, kar je največji razlog, zakaj bi še kupovale pri vas. To je zaupanje. Zaupanje v vaš izdelek, v vašo spletno stran in v vas. To je zaupanje, ki ga morate za vsako novo stranko še zgraditi. Zato je pridobivanje novih strank dražje in traja dlje časa. Tako so vaše obstoječe stranke pomemben del pri povečanju prodaje, ki pa je pogosto neizkoriščen.

Stranke vprašajte, kaj bi kupovale pri vas

Načinov prodaje obstoječim strankam je veliko, vendar se prav vsak ustavi pred vprašanjem: “Kaj si moje stranke sploh želijo?”. Odgovor na to vprašanje je pomembnejši od načina prodaje, saj, kot veste, kaj si želijo, jim to lahko ponudite in tudi prodate.

PickNVote.com vam omogoča ravno to, da vaše stranke vprašate, kateri izdelki bi jih zanimali in katere izdelke bi kupili pri vas.

Ponudite jim tisto, kar si želijo

S PickNVote.com vašim strankam predstavite izdelke, ki jim jih lahko ponudite in vam enostavno povejo, kaj si želijo, in sicer tako, da glasujejo za izdelke, ki jih zanimajo. Tako ugotovite, kateri izdelki so bolj in kateri manj zanimivi. S tem se izognete tudi večji zalogi izdelkov, ki niso zanimivi – ne gredo v prodajo.

Nekaj prednosti za vas ob uporabi PickNVote.com:

  • vašim strankam predstavite izdelke s slikami, saj se stranke tako lažje odločijo kaj jih zanima in kaj ne;
  • zanimanje izkažejo z oddajo glasu za določen izdelek in vi dobite seznam zanimivih izdelkov – izdelkov, ki bi jih kupili pri vas;
  • svoj glas za izdelke lahko objavijo na Facebooku ali Twitterju in povabijo svoje prijatelje k glasovanju; tako se viralno širi tudi vaša izpostavljenost novim strankam;
  • prihranite čas in denar, saj ne ugibate, kaj si stranke želijo, in ne delate nepotrebne zaloge izdelkov, ki se ne bi prodajali.

Za uporabo PickNVote.com kliknite tukaj in se brezplačno registrirajte: www.PickNVote.com

Če se registrirate do 31. 12. 2012, lahko brezplačno uporabljate PickNVote.com in že danes dobite odgovor na vprašanje “Kaj lahko mojim strankam še prodam?”.


Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje