Kako pridobiti sredstva z razpisa?

Avtor — 11.03.2008
Razpisi so lahko odličen vir za pridobivanje sredstev za zagon dejavnosti. Vendar pa je do sredstev iz razpisa mnogokrat težko priti.
Kako pridobiti sredstva z razpisa?

Razpisi

Slovenski podjetniški sklad zato skupaj z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvom za gospodarstvo in Gospodarsko zbornico Slovenije organizira predstavitev dveh razpisov.

Prvi je javni razpis za sofinanciranje nakupa nove tehnološke opreme v letu 2008 za mikro, mala in srednje velika podjetja z najmanj 1 in največ 9 zaposlenimi« Slovenskega podjetniškega sklada, ki ga financira Ministrstvo za gospodarstvo drugi pa javni razpis za ukrep 312 »Podpora ustanavljanju in razvoju mikro podjetij« iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013. 

Prireditev bo potekala v ponedeljek, 17. marca 2008, od 09.30 do 12.00 ure v dvorani A poslovno-konferenčnega centra Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.  

Vir: Slovenski podjetniški sklad

Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje