Kako pridobiti sredstva z razpisa?

Razpisi so lahko odličen vir za pridobivanje sredstev za zagon dejavnosti. Vendar pa je do sredstev iz razpisa mnogokrat težko priti.
Kako pridobiti sredstva z razpisa?

Razpisi

Slovenski podjetniški sklad zato skupaj z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvom za gospodarstvo in Gospodarsko zbornico Slovenije organizira predstavitev dveh razpisov.

Prvi je javni razpis za sofinanciranje nakupa nove tehnološke opreme v letu 2008 za mikro, mala in srednje velika podjetja z najmanj 1 in največ 9 zaposlenimi« Slovenskega podjetniškega sklada, ki ga financira Ministrstvo za gospodarstvo drugi pa javni razpis za ukrep 312 »Podpora ustanavljanju in razvoju mikro podjetij« iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007 – 2013. 

Prireditev bo potekala v ponedeljek, 17. marca 2008, od 09.30 do 12.00 ure v dvorani A poslovno-konferenčnega centra Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.  

Vir: Slovenski podjetniški sklad

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje