Kako privlačiti poslovne angele

»Za marsikatero start-up podjetje je angelska naložba odličen način financiranja.« Pravi James Hunt poslovni angel in univerzitetni profesor, ZDA. V nadaljevanju si preberite, kako lahko pritegnete pozornost (in s tem finančno pomoč) poslovnih angelov.
Kako privlačiti poslovne angele

Kako privlačiti poslovne angele. (Vir slike: sxc.hu)

Kako veste, da ste pripravljeni sprejeti angelsko naložbo?

Bodite realistični glede naložbe in pričakovanj. Pripravljeni morate biti upoštevati nasvet poslovnega angela in mu predstaviti vašo strategijo, ki bo vrnila njegovo naložbo.

Bodite pripravljeni na najrazličnejša vprašanja

Poslovni angel bo od vas zahteval odgovore na vprašanja, kot so: Ali ste vložili tudi svoj denar? Ali imate sestavljeno ekipo? Ali vam je ekipa v preteklosti že dokazala, da je sposobna izpeljati tovrsten projekt? Ali je trg na katerega se podajate dovolj stabilen in dobičkonosen, da bo vaše podjetje lahko raslo in se bo s tem povrnila investicija poslovnega angela? Itd.

Ste dovolj fleksibilni in ste sposobni slediti navodilom?

Nekaterim podjetnikom se ob misli na to, da bi morali upoštevati mnenje in navodila poslovnega angela naježi koža. V kolikor ste tudi vi eden izmed njih, se nikar ne podajajte v tovrstna sodelovanja.

Osebnostne lastnosti in poslovni načrt

Poslovnemu angelu mora sprva biti všeč vaš poslovni načrt, potem pa ga morate prepričati še sami. Poslovni angeli iščejo pri podjetniku: vizijo, realističnost, fleksibilnost, vztrajnost, odpornost, itd.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje