BLOG MARKETING DELAVNICA

Kako sestaviti privlačno e-glasilo?

E-glasilo je sestavni del vsake uspešne marketinške akcije in predstavlja učinkovito komunikacijsko orodje za povezovanje s potrošniki in pospeševanje prodaje. S pomočjo naslednjih nasvetov lahko vsakemu podjetniku, ne glede na industrijo v kateri se nahaja, uspe sestaviti odlično e-glasilo, ki bo pritegnilo nove stranke.
Kako sestaviti privlačno e-glasilo?

Z dobrim e-glasilom povečajte svojo integriteto. (Vir: glennbeck.com)

Če v času, ko je internet postal sestavni del življenja in poslovanja še ne objavljate e-glasila, je leto 2010 pravi čas, da začnete.

Največ pozornosti bodo pritegnila kratka, jedernata in direktna besedila, v e-glasilo pa lahko vključite naslednje tipe vsebin, ki tudi tistim manj veščim pisanja ne bi smela povzročati prevelikih težav:

  • Zgodbe in pričevanja o uspehu: Prosite svoje stranke, da vam pošljejo opis svojih pozitivnih izkušnj z vašimi izdelki, opišejo kako so z njihovo pomočjo rešile določen problem ali izboljšale svoje življenje ter priložijo sliko. Najbolj prepričljive zgodbe objavite v e-glasilu, avtorje pa nagradite. Takšne zgodbe o uspehu spadajo med najboljše spodbude za nakup.
  • Intervjuji s strokovnjaki. Izberite aktualno temo, ki bi utegnila zanimati vaše stranke in opravite intervju s svojimi strokovnimi sodelavci, avtorji knjig ali drugimi strokovnjaki, ter ga objavite v e-novicah.
  • Vsebine z vaše in drugih spletnih strani: S kombiniranjem aktualnih vsebin iz blogov, spletnih strani, e-novic in člankov lahko vaše e-novice postanejo vir informacij za potrošnike. Pred objavo tujih vsebin ne pozabite prositi avtorja za dovoljenje za objavo, ter dodati povezave do originalnega vira.
  • Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja na vaši spletni strani, pri čemer lahko svoje odgovore dopolnite tudi z informacijami pridobljenimi od drugih podjetnikov ali strokovnih združenj.

Za lažji začetek pri izdajanju rednega e-glasila načrtujte njegove vsebine in jih uskladite z dogodki, ki vplivajo na vaše poslovanje (npr. prazniki). Redno anketirajte prejemnike glasila, da bi pridobili povratne informacije in izvedeli kaj jih zanima. Izdelajte tudi seznam idej za novice, ljudi, ki jih želite intervjujati in ostalih vsebin, ki bi utegnile zanimati vaše bralce. Poleg tega uporabljajte slike, ki bodo naredile vaše glasilo bolj privlačno, arhiv glasil pa objavite tudi na svoji spletni strani.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje