Kako strankam zagotoviti kvalitetno storitev?

Ena od podjetnikovih prednostnih nalog mora biti, da strankam zagotavlja kvalitetno storitev. Kakovost na omenjenem področju lahko dosežete predvsem z odprto komunikacijo z zaposlenimi in z dobrim programom usposabljanja.
Kako strankam zagotoviti kvalitetno storitev?

Kako strankam zagotoviti kvalitetno storitev? (slika: sxc.hu).

Zgradite dobre odnose s strankami

Danes se podjetniki zelo dobro zavedajo, da so dobri odnosi ključ do strankine zvestobe in na tak način dragocena lastnost, ki gradi ugled ter dobro ime podjetja in blagovne znamke. K dobrim odnosom pripomorejo zaposleni, ki so vljudni, spoštljivi, obzirni, prijetni, koristni, zanesljivi, učinkoviti, prijazni, odzivni in še bi lahko naštevali.

Kultura na delovnem mestu

Dobre odnose s strankami je potrebno zagotavljati neprekinjeno, zato se morajo zaposleni – brez izjeme – držati začrtanih smernic in pravil obnašanja. Neprekinjeno zagotavljanje visoke kakovosti storitve in dobrega odnosa s strankami je pomembno, saj se ugled podjetja in odnos s strankami lahko uničita zelo hitro.

Programi usposabljanja

Program usposabljanja zaposlenih s strokovnimi moduli, ki so namenjeni za izobraževanje in usposabljanje novih delavcev, po potrebi pa tudi ostalih delavcev, je sistem, ki bi ga lahko uvedli v vsako delovno okolje.

Vendar bodite pozorni! Vsako delovno okolje je drugačno, tudi storitve in pričakovanja strank se razlikujejo, zato skrbno oblikujte program usposabljanja, ki bo primeren prav za vaše podjetje in zaposlene.

Vir: Walker, Brandon. 3 Ways to Develop Quality Customer Service. Smallbizbee.com, 22.12.2010

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje