Kako uspeti z mobilno aplikacijo?

Mobilne aplikacije so do danes postale že skorajda nepogrešljiv pripomoček vsakega posameznika, ki ima v lasti pameten mobilni telefon, omenjena industrija pa je s tako rekoč neomejenim potencialom uspela postati ena največjih in najbolj profitnih na svetu.
Pregled stanja gospodarstva v Evropi - 4. četrtletje

Pregled stanja gospodarstva v Evropi – 4. četrtletje (Vir slike: sxc.hu)

Toda vsak začetek je težak, kar velja tudi za omenjeno področje in za vse razvijalce, ki se tu želijo izkazati. Če nameravate tudi vi poskusiti z razvojem mobilne aplikacije, si preberite nekaj nasvetov.

Poiščite dobrega razvijalca

Dobrih programerjev in razvijalcev mobilnih aplikacij je veliko, le poiskati jih je treba. Da bi si lahko zgradili pravo ekipo, povprašajte po iskalcih zaposlitve v okolici ali na spletu, prav tako se lahko poslužite pomoči različnih agencij za iskanje kadrov. Izberite osebo, ki vam tudi karakterno ustreza, saj se boste tako lažje izognili morebitnim težavam in sporom v prihodnosti.

Poleg razvijalcev morate poiskati še druge člane ekipe

Z mobilno aplikacijo ne boste mogli uspeti, če za vami ne bo stala dobra ekipa. Potrebovali boste vsaj še dizajnerja, produktnega vodjo in vodjo prodaje. Pomembno je, da se pri tem ne prenaglite, saj je od zaposlitve pravih oseb odvisno, ali bo vašemu podjetju uspelo ali ne.

Imejte realna pričakovanja glede potrebnega časa in denarja

Da bi lahko pripravili kvalitetno mobilno aplikacijo, morate planirati dovolj časa in seveda tudi denarja. Mobilne igre so med najdražjimi, saj od programerjev zahtevajo veliko dela: Podobno je z aplikacijami, ki so namenjene opravljanju večih opravil hkrati. Seveda je veliko odvisno tudi od tega, ali gre pri aplikaciji zgolj za nadgradnjo že obstoječega programa, ali pa gre za povsem novo platformo, ki jo je potrebno zgraditi na novo.

Priključite se lahko tudi ekipi, ki že dela na razvoju mobilne aplikacije

Ena izmed možnosti je, da se namesto gradnje svoje lastne ekipe pridružite že obstoječi ekipi. Pogosto se zgodi, da ekipa dlje časa dela na projektu, a ima težave z zaključnim delom projekta, ki ji preprečuje večji uspeh. Vi, kot nov obraz, lahko v mlado podjetje prinesete svež veter in motivacijo za delo.

Vir: TheNextWeb

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje