Kako uspeti z mobilno aplikacijo?

Mobilne aplikacije so do danes postale že skorajda nepogrešljiv pripomoček vsakega posameznika, ki ima v lasti pameten mobilni telefon, omenjena industrija pa je s tako rekoč neomejenim potencialom uspela postati ena največjih in najbolj profitnih na svetu.
Pregled stanja gospodarstva v Evropi - 4. četrtletje

Pregled stanja gospodarstva v Evropi – 4. četrtletje (Vir slike: sxc.hu)

Toda vsak začetek je težak, kar velja tudi za omenjeno področje in za vse razvijalce, ki se tu želijo izkazati. Če nameravate tudi vi poskusiti z razvojem mobilne aplikacije, si preberite nekaj nasvetov.

Poiščite dobrega razvijalca

Dobrih programerjev in razvijalcev mobilnih aplikacij je veliko, le poiskati jih je treba. Da bi si lahko zgradili pravo ekipo, povprašajte po iskalcih zaposlitve v okolici ali na spletu, prav tako se lahko poslužite pomoči različnih agencij za iskanje kadrov. Izberite osebo, ki vam tudi karakterno ustreza, saj se boste tako lažje izognili morebitnim težavam in sporom v prihodnosti.

Poleg razvijalcev morate poiskati še druge člane ekipe

Z mobilno aplikacijo ne boste mogli uspeti, če za vami ne bo stala dobra ekipa. Potrebovali boste vsaj še dizajnerja, produktnega vodjo in vodjo prodaje. Pomembno je, da se pri tem ne prenaglite, saj je od zaposlitve pravih oseb odvisno, ali bo vašemu podjetju uspelo ali ne.

Imejte realna pričakovanja glede potrebnega časa in denarja

Da bi lahko pripravili kvalitetno mobilno aplikacijo, morate planirati dovolj časa in seveda tudi denarja. Mobilne igre so med najdražjimi, saj od programerjev zahtevajo veliko dela: Podobno je z aplikacijami, ki so namenjene opravljanju večih opravil hkrati. Seveda je veliko odvisno tudi od tega, ali gre pri aplikaciji zgolj za nadgradnjo že obstoječega programa, ali pa gre za povsem novo platformo, ki jo je potrebno zgraditi na novo.

Priključite se lahko tudi ekipi, ki že dela na razvoju mobilne aplikacije

Ena izmed možnosti je, da se namesto gradnje svoje lastne ekipe pridružite že obstoječi ekipi. Pogosto se zgodi, da ekipa dlje časa dela na projektu, a ima težave z zaključnim delom projekta, ki ji preprečuje večji uspeh. Vi, kot nov obraz, lahko v mlado podjetje prinesete svež veter in motivacijo za delo.

Vir: TheNextWeb

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje