Kako uspeti z mobilno aplikacijo?

Mobilne aplikacije so do danes postale že skorajda nepogrešljiv pripomoček vsakega posameznika, ki ima v lasti pameten mobilni telefon, omenjena industrija pa je s tako rekoč neomejenim potencialom uspela postati ena največjih in najbolj profitnih na svetu.
Pregled stanja gospodarstva v Evropi - 4. četrtletje

Pregled stanja gospodarstva v Evropi – 4. četrtletje (Vir slike: sxc.hu)

Toda vsak začetek je težak, kar velja tudi za omenjeno področje in za vse razvijalce, ki se tu želijo izkazati. Če nameravate tudi vi poskusiti z razvojem mobilne aplikacije, si preberite nekaj nasvetov.

Poiščite dobrega razvijalca

Dobrih programerjev in razvijalcev mobilnih aplikacij je veliko, le poiskati jih je treba. Da bi si lahko zgradili pravo ekipo, povprašajte po iskalcih zaposlitve v okolici ali na spletu, prav tako se lahko poslužite pomoči različnih agencij za iskanje kadrov. Izberite osebo, ki vam tudi karakterno ustreza, saj se boste tako lažje izognili morebitnim težavam in sporom v prihodnosti.

Poleg razvijalcev morate poiskati še druge člane ekipe

Z mobilno aplikacijo ne boste mogli uspeti, če za vami ne bo stala dobra ekipa. Potrebovali boste vsaj še dizajnerja, produktnega vodjo in vodjo prodaje. Pomembno je, da se pri tem ne prenaglite, saj je od zaposlitve pravih oseb odvisno, ali bo vašemu podjetju uspelo ali ne.

Imejte realna pričakovanja glede potrebnega časa in denarja

Da bi lahko pripravili kvalitetno mobilno aplikacijo, morate planirati dovolj časa in seveda tudi denarja. Mobilne igre so med najdražjimi, saj od programerjev zahtevajo veliko dela: Podobno je z aplikacijami, ki so namenjene opravljanju večih opravil hkrati. Seveda je veliko odvisno tudi od tega, ali gre pri aplikaciji zgolj za nadgradnjo že obstoječega programa, ali pa gre za povsem novo platformo, ki jo je potrebno zgraditi na novo.

Priključite se lahko tudi ekipi, ki že dela na razvoju mobilne aplikacije

Ena izmed možnosti je, da se namesto gradnje svoje lastne ekipe pridružite že obstoječi ekipi. Pogosto se zgodi, da ekipa dlje časa dela na projektu, a ima težave z zaključnim delom projekta, ki ji preprečuje večji uspeh. Vi, kot nov obraz, lahko v mlado podjetje prinesete svež veter in motivacijo za delo.

Vir: TheNextWeb

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje