Kako ustvariti dobro delovno vzdušje v vašem podjetju?

Podjetniki so izredno zaposleni ljudje – zakaj jih še dodatno omejevati z ustvarjanjem pravega delovnega vzdušja? Ker je izrednega pomena za učinkovitost vašega tima! Preberite si, kako lahko na enostaven način izboljšate klimo v vašem podjetju.
Podjetnik s popoldanskim s.p.

Popoldanski podjetnik. (Vir slike: sxc.hu)

Zadovoljni zaposleni – zadovoljni kupci

Težko je imeti sanjsko službo, vendar imejte v mislih, da bo večina zaposlenih delala z veseljem, če bodo od tega imeli tudi osebno zadoščenje. Vaša naloga je, da poskrbite za zadovoljstvo zaposlenih in oni bodo poskrbeli za zadovoljstvo strank, ki bodo posredno poskrbele za vaše zadovoljstvo – in krog je sklenjen!

Zaposleni so pomembni za “imidž” podjetja

Danes so časi drugačni in vrednost podjetja s strani kupcev ter partnerjev se ocenjuje tako po zunanjih kriterijih, kot tudi notranjih. Za ugled vašega podjetja je nadvse pomembno, kakšen odnos imate s svojimi zaposlenimi.

Učite se na napakah drugih

V kolikor ste bili pred podjetniško kariero že zaposleni, se prepričajte, da ne ponavljate istih napak pri svojih zaposlenih. Če pa je samozaposlitev vaša prva zaposlitev, vam priporočamo, da se pogovorite s prijatelji in sorodniki, ki imajo na tem področju več izkušenj.

Sproščenost

V pisarno vnesite sproščeno vzdušje. Na primer: z zabavno elektroniko.

Zaupanje

Zaupanje med zaposlenimi je pomembno. Ni dovolj, da zgolj prisluhnete svojim zaposlenim, pomembno je, da tudi upoštevate njihove predloge in želje.

Biti del nečesa pomembnega

Zaposleni se morajo počutiti kot del družine in vedeti morajo, da so zahvalni za uspeh podjetja. Vse to jih žene, da pridejo do novih, boljših idej in njihovo delo postane bolj učinkovito in produktivno.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje