Kako ustvariti dobro delovno vzdušje v vašem podjetju?

Podjetniki so izredno zaposleni ljudje – zakaj jih še dodatno omejevati z ustvarjanjem pravega delovnega vzdušja? Ker je izrednega pomena za učinkovitost vašega tima! Preberite si, kako lahko na enostaven način izboljšate klimo v vašem podjetju.
Podjetnik s popoldanskim s.p.

Popoldanski podjetnik. (Vir slike: sxc.hu)

Zadovoljni zaposleni – zadovoljni kupci

Težko je imeti sanjsko službo, vendar imejte v mislih, da bo večina zaposlenih delala z veseljem, če bodo od tega imeli tudi osebno zadoščenje. Vaša naloga je, da poskrbite za zadovoljstvo zaposlenih in oni bodo poskrbeli za zadovoljstvo strank, ki bodo posredno poskrbele za vaše zadovoljstvo – in krog je sklenjen!

Zaposleni so pomembni za “imidž” podjetja

Danes so časi drugačni in vrednost podjetja s strani kupcev ter partnerjev se ocenjuje tako po zunanjih kriterijih, kot tudi notranjih. Za ugled vašega podjetja je nadvse pomembno, kakšen odnos imate s svojimi zaposlenimi.

Učite se na napakah drugih

V kolikor ste bili pred podjetniško kariero že zaposleni, se prepričajte, da ne ponavljate istih napak pri svojih zaposlenih. Če pa je samozaposlitev vaša prva zaposlitev, vam priporočamo, da se pogovorite s prijatelji in sorodniki, ki imajo na tem področju več izkušenj.

Sproščenost

V pisarno vnesite sproščeno vzdušje. Na primer: z zabavno elektroniko.

Zaupanje

Zaupanje med zaposlenimi je pomembno. Ni dovolj, da zgolj prisluhnete svojim zaposlenim, pomembno je, da tudi upoštevate njihove predloge in želje.

Biti del nečesa pomembnega

Zaposleni se morajo počutiti kot del družine in vedeti morajo, da so zahvalni za uspeh podjetja. Vse to jih žene, da pridejo do novih, boljših idej in njihovo delo postane bolj učinkovito in produktivno.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje