Kako ustvariti dobro delovno vzdušje v vašem podjetju?

Podjetniki so izredno zaposleni ljudje – zakaj jih še dodatno omejevati z ustvarjanjem pravega delovnega vzdušja? Ker je izrednega pomena za učinkovitost vašega tima! Preberite si, kako lahko na enostaven način izboljšate klimo v vašem podjetju.
Podjetnik s popoldanskim s.p.

Popoldanski podjetnik. (Vir slike: sxc.hu)

Zadovoljni zaposleni – zadovoljni kupci

Težko je imeti sanjsko službo, vendar imejte v mislih, da bo večina zaposlenih delala z veseljem, če bodo od tega imeli tudi osebno zadoščenje. Vaša naloga je, da poskrbite za zadovoljstvo zaposlenih in oni bodo poskrbeli za zadovoljstvo strank, ki bodo posredno poskrbele za vaše zadovoljstvo – in krog je sklenjen!

Zaposleni so pomembni za “imidž” podjetja

Danes so časi drugačni in vrednost podjetja s strani kupcev ter partnerjev se ocenjuje tako po zunanjih kriterijih, kot tudi notranjih. Za ugled vašega podjetja je nadvse pomembno, kakšen odnos imate s svojimi zaposlenimi.

Učite se na napakah drugih

V kolikor ste bili pred podjetniško kariero že zaposleni, se prepričajte, da ne ponavljate istih napak pri svojih zaposlenih. Če pa je samozaposlitev vaša prva zaposlitev, vam priporočamo, da se pogovorite s prijatelji in sorodniki, ki imajo na tem področju več izkušenj.

Sproščenost

V pisarno vnesite sproščeno vzdušje. Na primer: z zabavno elektroniko.

Zaupanje

Zaupanje med zaposlenimi je pomembno. Ni dovolj, da zgolj prisluhnete svojim zaposlenim, pomembno je, da tudi upoštevate njihove predloge in želje.

Biti del nečesa pomembnega

Zaposleni se morajo počutiti kot del družine in vedeti morajo, da so zahvalni za uspeh podjetja. Vse to jih žene, da pridejo do novih, boljših idej in njihovo delo postane bolj učinkovito in produktivno.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje