Kako ustvariti dobro vizitko

Vizitka je sestavni del trženja podjetja in mora posredovati pravilno sporočilo, saj si prav na podlagi vizitke stranke pogosto ustvarijo prvi vtis o podjetju.
Kako ustvariti dobro vizitko

Vizitka predstavlja podjetje.

Izberite stil vizitke, ki se ujema z vašim podjetjem, industrijo in osebnim stilom (finančni svetovalec bo tako uporabil drugačen stil vizitke kot mehanik). Nanjo napišite osnovne podatke kot so vaše ime, naziv, ime podjetja, naslov, telefonsko številko, email in spletno stran. Pri snovanju vizitke se najprej osredotočite na poslovno podobo, ki jo želite kazati svetu. Obstaja pet stilov vizitk, ki jih lahko uporabite:

  • Osnovne vizitke: Ta vrsta vizitk ima preprost črno-bel izgled in je primerna, če kartico želite uporabiti le za posredovanje vaših osnovnih podatkov. Njena prednost je resen in preprost pristop.
  • Slikovne vizitke: Tu na vizitko dodate svojo sliko oziroma sliko vaših proizvodov ali storitev. Priporoča se uporaba barv in ne le črno bela tehnika.
  • Otipne vizitke: Tu je poudarek na otipu ali vonju vizitke. To se lahko doseže z uporabo drugačnih materialov, oblik, reliefne tiskave. Navadno morate za to odšteti tudi več denarja.
  • Večnamenske vizitke: Vizitko lahko poleg predstavitve vašega podjetja uporabite tudi v druge namene, npr. kot kupon za popust ali pa nanjo natisnete zemljevid do vašega podjetja.
  • Drugačne vizitke: So bolj ektravagantne in kreativne in pritegnejo dodatno pozornost.

Ko je ideja za vizitko zasnovana, pride na vrsto tiskanje. Tu se je potrebno odločiti o velikosti, barvi (prevladujejo dvobarvne vizitke) in številu vizitk (navadno se ob večjem številu dobi določene popuste).

Potrebno se je samo še odločiti o izbiri ponudnika: za vse obiskovalce naših spletnih strani smo se dogovorili za posebne pogoje ob naročilu vizitk na spletnih straneh www.natisni.com, kjer 100 barvnih enostranskih vizitk stane od 10 eur (+ddv) dalje! Obiskovalce naših spletnih strani čaka darilo – 50 vizitk gratis (ob naročilu omenite, da ste obiskovalec spletnih strani mladipodjetnik.si).

Vir: Entrepreneur

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje