Kako ustvariti dobro vizitko

Vizitka je sestavni del trženja podjetja in mora posredovati pravilno sporočilo, saj si prav na podlagi vizitke stranke pogosto ustvarijo prvi vtis o podjetju.
Kako ustvariti dobro vizitko

Vizitka predstavlja podjetje.

Izberite stil vizitke, ki se ujema z vašim podjetjem, industrijo in osebnim stilom (finančni svetovalec bo tako uporabil drugačen stil vizitke kot mehanik). Nanjo napišite osnovne podatke kot so vaše ime, naziv, ime podjetja, naslov, telefonsko številko, email in spletno stran. Pri snovanju vizitke se najprej osredotočite na poslovno podobo, ki jo želite kazati svetu. Obstaja pet stilov vizitk, ki jih lahko uporabite:

  • Osnovne vizitke: Ta vrsta vizitk ima preprost črno-bel izgled in je primerna, če kartico želite uporabiti le za posredovanje vaših osnovnih podatkov. Njena prednost je resen in preprost pristop.
  • Slikovne vizitke: Tu na vizitko dodate svojo sliko oziroma sliko vaših proizvodov ali storitev. Priporoča se uporaba barv in ne le črno bela tehnika.
  • Otipne vizitke: Tu je poudarek na otipu ali vonju vizitke. To se lahko doseže z uporabo drugačnih materialov, oblik, reliefne tiskave. Navadno morate za to odšteti tudi več denarja.
  • Večnamenske vizitke: Vizitko lahko poleg predstavitve vašega podjetja uporabite tudi v druge namene, npr. kot kupon za popust ali pa nanjo natisnete zemljevid do vašega podjetja.
  • Drugačne vizitke: So bolj ektravagantne in kreativne in pritegnejo dodatno pozornost.

Ko je ideja za vizitko zasnovana, pride na vrsto tiskanje. Tu se je potrebno odločiti o velikosti, barvi (prevladujejo dvobarvne vizitke) in številu vizitk (navadno se ob večjem številu dobi določene popuste).

Potrebno se je samo še odločiti o izbiri ponudnika: za vse obiskovalce naših spletnih strani smo se dogovorili za posebne pogoje ob naročilu vizitk na spletnih straneh www.natisni.com, kjer 100 barvnih enostranskih vizitk stane od 10 eur (+ddv) dalje! Obiskovalce naših spletnih strani čaka darilo – 50 vizitk gratis (ob naročilu omenite, da ste obiskovalec spletnih strani mladipodjetnik.si).

Vir: Entrepreneur

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje