MP dogodek: #topStartupEKIPA! Se vidimo v torek?

V začetku decembra na ljubljanski Fakulteti za družbene vede organiziramo zanimiv dogodek, posvečen oblikovanju podjetniške ekipe in kadrovanju znotraj malih podjetij. Nasvete bodo podajali startup podjetniki, kadrovski strokovnjaki in investitorji.
MP dogodek: #topStartupEKIPA! Se vidimo v torek?

#topStartupEKIPA

Dogodek organiziramo v sodelovanju z MEKS-ovci (Mladi eksperti kadrovske stroke), sekcijo Slovenske kadrovske zveze. 

V kolikor ste ravno v obdobju, ko iščete nove kadrovske okrepitve v svojem startupu, ali pa ste posameznik, ki za uresničitev svoje ideje potrebuje soustanovitelja, ki bo v podjetje prinesel dragoceno strokovno znanje, boste na brezplačnem dogodku prejeli vse potrebne informacije, da se boste lahko odločili pravilno.  

Dogodek bomo pričeli z dvema hitrima predavanjema. 

Žiga Berce (Cofinder, Sestavi ekipo, Tracker Board Game) bo na dogodku predstavil svoje izkušnje in načine o tem, kje naj podjetnik poišče svojega soustanovitelja, Maja Fesel Kamenik (HRM d.o.o) pa bo govorila o kadrovskih izzivih pri startupih in manjših podjetjih, tudi iz lastnih izkušenj.

Sledila bo okrogla miza, kjer bomo soočili mnenja in izkušnje različnih profilov ljudi, ki so tako ali drugače povezani s formiranjem podjetniških ekip oz. zaposlovanjem najboljšega kadra. Gostje bodo: 

  • Lan Hvastija, Optiprint
  • Nina Mazgan, Meta Group
  • Saša Miladinović, Si.mobil
  • Tadej Muršič, VIA BMS

Okroglo mizo bo vodil Nejc Jaka Sekula iz IBM Slovenija (vodja zaposlovanja za Evropo za poslovno enoto Globalnih Tehnoloških storitev) in predsednik sekcije MEKS.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest je omejeno, obvezne pa so prijave >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje