MP dogodek: #topStartupEKIPA! Se vidimo v torek?

Avtor — 05.12.2014
V začetku decembra na ljubljanski Fakulteti za družbene vede organiziramo zanimiv dogodek, posvečen oblikovanju podjetniške ekipe in kadrovanju znotraj malih podjetij. Nasvete bodo podajali startup podjetniki, kadrovski strokovnjaki in investitorji.
MP dogodek: #topStartupEKIPA! Se vidimo v torek?

#topStartupEKIPA

Dogodek organiziramo v sodelovanju z MEKS-ovci (Mladi eksperti kadrovske stroke), sekcijo Slovenske kadrovske zveze. 

V kolikor ste ravno v obdobju, ko iščete nove kadrovske okrepitve v svojem startupu, ali pa ste posameznik, ki za uresničitev svoje ideje potrebuje soustanovitelja, ki bo v podjetje prinesel dragoceno strokovno znanje, boste na brezplačnem dogodku prejeli vse potrebne informacije, da se boste lahko odločili pravilno.  

Dogodek bomo pričeli z dvema hitrima predavanjema. 

Žiga Berce (Cofinder, Sestavi ekipo, Tracker Board Game) bo na dogodku predstavil svoje izkušnje in načine o tem, kje naj podjetnik poišče svojega soustanovitelja, Maja Fesel Kamenik (HRM d.o.o) pa bo govorila o kadrovskih izzivih pri startupih in manjših podjetjih, tudi iz lastnih izkušenj.

Sledila bo okrogla miza, kjer bomo soočili mnenja in izkušnje različnih profilov ljudi, ki so tako ali drugače povezani s formiranjem podjetniških ekip oz. zaposlovanjem najboljšega kadra. Gostje bodo: 

  • Lan Hvastija, Optiprint
  • Nina Mazgan, Meta Group
  • Saša Miladinović, Si.mobil
  • Tadej Muršič, VIA BMS

Okroglo mizo bo vodil Nejc Jaka Sekula iz IBM Slovenija (vodja zaposlovanja za Evropo za poslovno enoto Globalnih Tehnoloških storitev) in predsednik sekcije MEKS.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest je omejeno, obvezne pa so prijave >>

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje