MP dogodek: #topStartupEKIPA! Se vidimo v torek?

V začetku decembra na ljubljanski Fakulteti za družbene vede organiziramo zanimiv dogodek, posvečen oblikovanju podjetniške ekipe in kadrovanju znotraj malih podjetij. Nasvete bodo podajali startup podjetniki, kadrovski strokovnjaki in investitorji.
MP dogodek: #topStartupEKIPA! Se vidimo v torek?

#topStartupEKIPA

Dogodek organiziramo v sodelovanju z MEKS-ovci (Mladi eksperti kadrovske stroke), sekcijo Slovenske kadrovske zveze. 

V kolikor ste ravno v obdobju, ko iščete nove kadrovske okrepitve v svojem startupu, ali pa ste posameznik, ki za uresničitev svoje ideje potrebuje soustanovitelja, ki bo v podjetje prinesel dragoceno strokovno znanje, boste na brezplačnem dogodku prejeli vse potrebne informacije, da se boste lahko odločili pravilno.  

Dogodek bomo pričeli z dvema hitrima predavanjema. 

Žiga Berce (Cofinder, Sestavi ekipo, Tracker Board Game) bo na dogodku predstavil svoje izkušnje in načine o tem, kje naj podjetnik poišče svojega soustanovitelja, Maja Fesel Kamenik (HRM d.o.o) pa bo govorila o kadrovskih izzivih pri startupih in manjših podjetjih, tudi iz lastnih izkušenj.

Sledila bo okrogla miza, kjer bomo soočili mnenja in izkušnje različnih profilov ljudi, ki so tako ali drugače povezani s formiranjem podjetniških ekip oz. zaposlovanjem najboljšega kadra. Gostje bodo: 

  • Lan Hvastija, Optiprint
  • Nina Mazgan, Meta Group
  • Saša Miladinović, Si.mobil
  • Tadej Muršič, VIA BMS

Okroglo mizo bo vodil Nejc Jaka Sekula iz IBM Slovenija (vodja zaposlovanja za Evropo za poslovno enoto Globalnih Tehnoloških storitev) in predsednik sekcije MEKS.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest je omejeno, obvezne pa so prijave >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje