Kakšna je vaša strategija za leto 2010?

Že imate načrt kako se boste prilagodili spreminjajočim ekonomskim razmeram in na čem bo temeljil vaš poslovni uspeh v letu 2010? Preberite si kako na ta vprašanja odgovarjajo podjetniki iz različnih področij.
Kakšna je vaša strategija za leto 2010?

Preživijo le najbolj prilagodljivi. (Vir: secondtouchdynamics.com)

Nekateri menijo, da bodo za doseganje poslovnega uspeha v prihodnjem letu pomembni mreženje in poznanstva, zato namenite nekaj časa izgradnji kvalitetnih odnosov, ki vam bodo v prihodnosti zagotavljali potrebno podporo.

Leto 2010 naj bi z okrevanjem trga prineslo tudi ogromno novih priložnosti, saj je mnogo podjetij zapustilo trg, tako da je konkurenca sedaj manjša. Na poslovne priložnosti se dobro pripravite in izdelajte sistem za njihovo zaznavanje in izkoriščanje.

K uspešnemu poslovanju bo pripomoglo tudi stalno učenje, saj informacijska doba še naprej prinaša mnogo novih idej in inovacij. Prihodnje leto bo tako zaradi globalizacije in uresničevanja idej še bolj eksplozivno, zato se osredotočite na disciplino, predanost podjetju in poslovnim odnosom, izboljšajte kakovost svoje ponudbe in razmislite o širitvi na tuje trge.

Upoštevajte pa tudi Darwinovo teorijo, ki pravi, da preživijo samo tisti, ki se prilagodijo spremembam, kar je vsekakor mogoče prenesti tudi v svet podjetništva.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje