Kakšna je vaša strategija za leto 2010?

Že imate načrt kako se boste prilagodili spreminjajočim ekonomskim razmeram in na čem bo temeljil vaš poslovni uspeh v letu 2010? Preberite si kako na ta vprašanja odgovarjajo podjetniki iz različnih področij.
Kakšna je vaša strategija za leto 2010?

Preživijo le najbolj prilagodljivi. (Vir: secondtouchdynamics.com)

Nekateri menijo, da bodo za doseganje poslovnega uspeha v prihodnjem letu pomembni mreženje in poznanstva, zato namenite nekaj časa izgradnji kvalitetnih odnosov, ki vam bodo v prihodnosti zagotavljali potrebno podporo.

Leto 2010 naj bi z okrevanjem trga prineslo tudi ogromno novih priložnosti, saj je mnogo podjetij zapustilo trg, tako da je konkurenca sedaj manjša. Na poslovne priložnosti se dobro pripravite in izdelajte sistem za njihovo zaznavanje in izkoriščanje.

K uspešnemu poslovanju bo pripomoglo tudi stalno učenje, saj informacijska doba še naprej prinaša mnogo novih idej in inovacij. Prihodnje leto bo tako zaradi globalizacije in uresničevanja idej še bolj eksplozivno, zato se osredotočite na disciplino, predanost podjetju in poslovnim odnosom, izboljšajte kakovost svoje ponudbe in razmislite o širitvi na tuje trge.

Upoštevajte pa tudi Darwinovo teorijo, ki pravi, da preživijo samo tisti, ki se prilagodijo spremembam, kar je vsekakor mogoče prenesti tudi v svet podjetništva.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje