Kakšna je vaša strategija za leto 2010?

Že imate načrt kako se boste prilagodili spreminjajočim ekonomskim razmeram in na čem bo temeljil vaš poslovni uspeh v letu 2010? Preberite si kako na ta vprašanja odgovarjajo podjetniki iz različnih področij.
Kakšna je vaša strategija za leto 2010?

Preživijo le najbolj prilagodljivi. (Vir: secondtouchdynamics.com)

Nekateri menijo, da bodo za doseganje poslovnega uspeha v prihodnjem letu pomembni mreženje in poznanstva, zato namenite nekaj časa izgradnji kvalitetnih odnosov, ki vam bodo v prihodnosti zagotavljali potrebno podporo.

Leto 2010 naj bi z okrevanjem trga prineslo tudi ogromno novih priložnosti, saj je mnogo podjetij zapustilo trg, tako da je konkurenca sedaj manjša. Na poslovne priložnosti se dobro pripravite in izdelajte sistem za njihovo zaznavanje in izkoriščanje.

K uspešnemu poslovanju bo pripomoglo tudi stalno učenje, saj informacijska doba še naprej prinaša mnogo novih idej in inovacij. Prihodnje leto bo tako zaradi globalizacije in uresničevanja idej še bolj eksplozivno, zato se osredotočite na disciplino, predanost podjetju in poslovnim odnosom, izboljšajte kakovost svoje ponudbe in razmislite o širitvi na tuje trge.

Upoštevajte pa tudi Darwinovo teorijo, ki pravi, da preživijo samo tisti, ki se prilagodijo spremembam, kar je vsekakor mogoče prenesti tudi v svet podjetništva.

 

Vir: Entrepreneur

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje