Kakšne ideje so nagradili na izboru TechCrunch Disrupt 2014?

Med 6. in 7. septembrom 2014 je v San Franciscu potekala visokotehnološka konferenca TechCrunch Disrupt, ki je bila tudi tokrat povsem razprodana. Med 132 startupi, ki so se potegovali za bogate nagrade, je komisija izbrala projekt, imenovan "Shower With Friends".
Kakšne ideje so nagradili na izboru TechCrunch Disrupt 2014?

Kakšne ideje so nagradili na izboru TechCrunch Disrupt 2014? (Vir slike: TechCrunch)

Prvi septemberski vikend je 132 ekip iz najrazličnejših startupov preživelo na visokotehnološki konferenci TechCrunch Disrupt v San Franciscu, kjer so neutrudno delali na razvoju svojih produktov. Na koncu so svoje produkte predstavili strogi komisiji, ki je izbrala tri finalne startupe. Ti so dobili priložnost predstavitve pred več tisoč glavo množico obiskovalcev in investitorjev. 

Za nespornega zmagovalca so razglasili startup Shower With Friends, ki je predstavil aplikacijo za zmanjšanje porabe vode med tuširanjem in kopanjem. Z merjenjem porabe vode naprava uporabnika spodbuja k temu, da količino vode vsakič znova zmanjša, dopolnjujoča mobilna aplikacija pa mu omogoča, da svoje rezultate deli s prijatelji in na ta način z njimi tudi tekmuje. Ustvarjalci ekipe, med njimi so podjetniki Neil Mansilla, Bob Pielock, Tarandeep Bali, George Perry in Vivek Chopra, se namreč dobro zavedajo, da lahko nekaj tekmovalnosti na posameznika deluje izjemno motivacijsko.

Poleg startupa Shower With Friends sta se v finale na drugo in tretje mesto uvrstila tudi startupa Blitz in Interactive Markdown.

Na lanskem TechCrunch Disrupt v San Franciscu je slavil slovenski Layer >>

Mobilna aplikacija Blitz je namenjena uporabnikom operacijskega sistema iOS. Gre za zanimivo iznajdbo, ki bo marsikateremu uporabniku prihranila precej časa, saj na namizju mobilnika omogoča enostavne in uporabne bližnjice do katerihkoli aplikacij in funkcij mobilnika. 

Interactive Markdown je odprtokodni program, ki uporabnikom omogoča, da v brskalniku Google Chrome, pa tudi na številnih drugih platformah (npr. Android) in v različnih programskih jezikih (Python, Ruby, Node, Java ipd.) predvajajo svojo programsko kodo, ki so jo spisali. 

Videe predstavitev najdete na spodnjem viru.

Vir: TechCrunch

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje