Kakšne ideje so nagradili na izboru TechCrunch Disrupt 2014?

Med 6. in 7. septembrom 2014 je v San Franciscu potekala visokotehnološka konferenca TechCrunch Disrupt, ki je bila tudi tokrat povsem razprodana. Med 132 startupi, ki so se potegovali za bogate nagrade, je komisija izbrala projekt, imenovan "Shower With Friends".
Kakšne ideje so nagradili na izboru TechCrunch Disrupt 2014?

Kakšne ideje so nagradili na izboru TechCrunch Disrupt 2014? (Vir slike: TechCrunch)

Prvi septemberski vikend je 132 ekip iz najrazličnejših startupov preživelo na visokotehnološki konferenci TechCrunch Disrupt v San Franciscu, kjer so neutrudno delali na razvoju svojih produktov. Na koncu so svoje produkte predstavili strogi komisiji, ki je izbrala tri finalne startupe. Ti so dobili priložnost predstavitve pred več tisoč glavo množico obiskovalcev in investitorjev. 

Za nespornega zmagovalca so razglasili startup Shower With Friends, ki je predstavil aplikacijo za zmanjšanje porabe vode med tuširanjem in kopanjem. Z merjenjem porabe vode naprava uporabnika spodbuja k temu, da količino vode vsakič znova zmanjša, dopolnjujoča mobilna aplikacija pa mu omogoča, da svoje rezultate deli s prijatelji in na ta način z njimi tudi tekmuje. Ustvarjalci ekipe, med njimi so podjetniki Neil Mansilla, Bob Pielock, Tarandeep Bali, George Perry in Vivek Chopra, se namreč dobro zavedajo, da lahko nekaj tekmovalnosti na posameznika deluje izjemno motivacijsko.

Poleg startupa Shower With Friends sta se v finale na drugo in tretje mesto uvrstila tudi startupa Blitz in Interactive Markdown.

Na lanskem TechCrunch Disrupt v San Franciscu je slavil slovenski Layer >>

Mobilna aplikacija Blitz je namenjena uporabnikom operacijskega sistema iOS. Gre za zanimivo iznajdbo, ki bo marsikateremu uporabniku prihranila precej časa, saj na namizju mobilnika omogoča enostavne in uporabne bližnjice do katerihkoli aplikacij in funkcij mobilnika. 

Interactive Markdown je odprtokodni program, ki uporabnikom omogoča, da v brskalniku Google Chrome, pa tudi na številnih drugih platformah (npr. Android) in v različnih programskih jezikih (Python, Ruby, Node, Java ipd.) predvajajo svojo programsko kodo, ki so jo spisali. 

Videe predstavitev najdete na spodnjem viru.

Vir: TechCrunch

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje