Kam se Geeks on a Plane odpravljajo v prihodnje?

Skupina najbolj vplivnih svetovnih investitorjev, mentorjev, poslovnih angelov, ustanoviteljev in spletnih podjetnikov, Geeks on a Plane, je že določila naslednjo lokacijo, ki jo nameravajo obiskati. Po vzhodnoevropski turneji se bodo odpravili na Bližnji vzhod.
V Zagrebu navdušila regionalna start-up podjetja

V Zagrebu navdušila regionalna start-up podjetja (Vir slike: sxc.hu)

Do sedaj so Geeks on a Plane obiskali 21 mest v 15 državah, kar na štirih kontinentih sveta. Skupno so povezali že prek 6 tisoč podjetnikov iz celega sveta, o njih pa so poročali že skoraj vsi pomembnejši mediji, med njimi tudi CNN, BusinessWeek, TechCrunch, GigaOm in drugi.

Cilji ekipe Geeks on a Plane so:

  • spoznavati startup podjetja, geeke in investitorje iz celega sveta,
  • spoznavati najnovejše trende v internetni, mobilni in drugi tehnologiji,
  • pridobivati vpogled v lokalne trge, demografijo in poslovne modele po svetu,
  • spoznavanje podjetnikov, investitorjev in mentorjev.

V sklopu svoje vzhodnoevropske turneje bodo Geeks on a Plane med 18. in 30. septembrom obiskali Moskvo, Tallin in Berlin, 26. septembra pa tudi nam najbližjo lokacijo, hrvaško prestolnico Zagreb.

Po vzhodni Evropi se bodo odpravili na Bližnji vzhod, kjer bodo prav tako obiskali štiri mesta. Podali se bodo v Združene Arabske Emirate (Dubaj), v Turčijo (Istanbul), v Jordanijo (Amman) in v Izrael (Tel Aviv), kjer bodo gostovali od 1. do 15. novembra.

Podjetja, ki se bodo udeležila prireditve, bodo imela priložnost zgraditi strateške povezave s visokotehnološkimi startup podjetji iz Bližnjega vzhoda, spoznati investitorje in pomembne poslovneže, se učiti o tujem trgu, izzivih in priložnostih, ki jih le-ta ponuja ter razviti prijateljske vezi s kolegi iz poslovnega sveta.

Prijave za udeležbo na vzhodnoevropski turneji so sicer že zaprte, do 7. septembra pa so še možne prijave na turnejo na Bližnjem vzhodu.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje