Kamera, ki vidi skozi obleke

Znanost napreduje iz dneva v dan. Tisto, kar smo nekoč videvali samo v filmih, se bo kmalu uporabljalo v vsakdanjem življenju.
Kamera, ki vidi skozi obleke

Video kamere so čedalje bolj napredne.

Britansko podjetje s primernim imenom ThruVision je razvilo kamero, ki zazna orožje, droge ali eksploziva skrita pod oblekami. Naprava prinaša pravo malo revolucijo v varnostni industriji in tudi širše. Imenuje se T5000.

Deluje s pomočjo tako imenovane “passive imaging” tehnologije, ki zaznava elektromagnetne žarke, ki jih oddaja človek in tudi predmeti. Naprava deluje do razdalje 25 metrov, zaznavanje deluje tudi, če je oseba v gibanju. Na žalost nekaterih, T5000 ne razkriva fizičnih lastnosti telesa, pregled z njo pa ne prinaša nobenih negativnih lastnosti na preiskovani osebi. Vsaj tako trdijo njeni stvaritelji.

Napravo bodo uradno predstavili na znanstvenem sejmu 12. oziroma 13. marca v Londonu. 

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje