Katera ekipa bo najbolj prepričljiva na KickUP Demo Dnevu?

Zadnjo soboto v januarju bo v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik potekal KickUP Demo Dan, na katerem se bodo javnosti predstavili novopečeni novomeški startupi, plod programa KickUP, ki ga organizirajo v StartUP Novo mesto. Dogodek si lahko brezplačno ogledate tudi v živo!
Katera ekipa bo najbolj prepričljiva na KickUP Demo Dnevu?

Katera ekipa bo najbolj prepričljiva na KickUP Demo Dnevu?

Pospeševalni program KickUP, ki ga vodi organizacija StartUP Novo mesto v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, je potekal od konca septembra 2013 do januarja 2014. Skozi predavanja, delavnice in mentorstva je tako nastalo šest startup podjetniških ekip, ki so v štirih mesecih pripravile MVP (prototip) njihove poslovne ideje. Tako bodo v soboto prvič odgrnili zaveso in javnosti predstavili plod njihovega trdega dela.

Vsaka ekipa bo imela tri minutni nastop, kjer bodo predstavili njihovo poslovno idejo strokovni komisiji in občinstvu. Strokovno komisijo sestavljajo: Sonja Vlašič iz Infotehne, Peter Pohar iz D.Labs, Damjan Malis iz DietPoint in Marko Pirc iz Lumu. Poleg strokovne komisije pa bo imelo tudi občinstvo možnost vplivati na izbor ekipe, ki bo domov odnesla lovoriko zmagovalca prve generacije programa KickUP.

Izbrani zmagovalec bo za nagrado odpotoval v amsterdamski podjetniški pospeševalnik Rockstart, kjer bo imel priložnost predstavitve svoje ideje pred investitorji in spoznati nekatere podjetniške mentorje svetovnega merila. Prav tako se bo zmagovalec udeležil enega od najspektakularnejših startup dogodkov na Nizozemskem.

Nagrada še zdaleč ni oddana in prav vsaka ekipa ima možnost za zmago. Odločala bo njihova predstavitev na KickUP Demo Dnevu v soboto, 25. januarja, v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik.

Te zanima kdo bo najbolj prepričljiv? Prijavi se že zdaj in si zagotovi sedež na startup spektaklu v Novem mestu!

Vir: Start-up.si

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje