Katera slovenska podjetja se potegujejo za Evropsko poslovno nagrado?

Vse od leta 2007 strokovna komisija podeljuje Evropsko poslovno nagrado, ki je namenjena spodbujanju poslovni prodornosti in etiki v evropski poslovni skupnosti. S tem želi nagraditi najbolj izstopajoče primere uspešnosti podjetij oziroma podjetnikov iz držav Evropske unije.
Katera slovenska podjetja se potegujejo za Evropsko poslovno nagrado?

Katera slovenska podjetja se potegujejo za Evropsko poslovno nagrado

Prvi krog glasovanja za Evropsko poslovno nagrado poteka na ravni posamezne države, ta se je začel v teh dneh in bo trajal sedem tednov. V kolikor želite podpreti naša podjetja, lahko svoj glas za posamezno podjetje oddate tukaj, podjetja pa so razvrščena v 10 kategorij.

Iz Slovenije se za prestižno nagrado poteguje deset podjetij.

Podjetje Akrapović, ustanovljeno leta 1990, v svetu velja kot inovativno in visokotehnološko podjetje, ki pri oblikovanju izpušnih sistemov uporablja najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

Podjetje Big Bang, ki ima mrežo 17 trgovin in spletni center na domačem trgu. Prva Big Bang trgovina je bila odprta leta 1993, namenjena končnim potrošnikom. Njegov predhodnik, podjetje Bofex, ki je bilo ustanovljeno dve leti prej, se je ukvarjal s prodajo na debelo.

Ljubljanske mlekarne so svojo zgodbo začele leta 1956. Svojo ponudbo bogatega prodajnega programa nudijo tako domačim kot tujim potrošnikom. V obratih v Ljubljani, Mariboru in Kočevju letno pridelajo več kot 200 milijonov litrov mleka.

Podjetje Preskok je specializirano za nabavo oziroma prodajo novih in rabljenih vozil vseh znamk. Ekipa mladih strokovnjakov zagotavlja hitro in kakovostno pomoč z uporabo najnovejših informacijskih orodij tako pri prodaji, nakupu kot tudi pri administraciji in transportu vaših vozil.

Podjetje Steklarna Hrastnik, ki že več kot 150 let izdeluje vrhunske steklene izdelke,  si vse bolj utrjuje svoj položaj tudi na tujih trgih.

Podjetje Metrel, dobavitelj in proizvajalec visoko kakovostnih elektronskih merilnih in testirnih instrumentov, ki je bilo ustanovljeno leta 1957.

Podjetje Studio Moderna, ki ima več kot 430 zaposlenih, je prisotno v več kot 20 državah srednje in vzhodne Evrope. Od leta 1992 jim je zaupalo na milijone kupcev.

Družba Gen-i, katerega glavne dejavnosti so trgovanje z električno energijo in dobava električne energije končnim odjemalcem.

Slovenske železnice so v 100-odstotni lasti države. Del koncerna slovenskih družb so tudi družbe, kot so SŽ-Infrastruktura, SŽ-Potniški promet, SŽ-Tovorni promet.

Podjetje Salviol, ustanovljeno leta 2009, ki razvija napredne rešitve v oblaku. Že prvo leto je ustvarilo več kot 180 tisoč evrov prihodkov iz prodaje.

Za nagrado se lahko potegujejo podjetja, ne glede na velikost in panogo. Prvi krog tekmovanja poteka na nacionalni ravni, drugi krog na evropski. Podelitev nagrad zmagovalcem na evropski ravni bo junija 2015.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje