Kdo bo četrti ključni govorec konference PODIM 2014?

Avtor — 12.03.2014
PODIM je največja mednarodna podjetniška konferenca v Sloveniji in intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer se enkrat letno združijo vsi deležniki podjetniškega ekosistema, predvsem pa startup podjetniki, in sicer z namenom intenzivnega izobraževanja, izmenjave izkušenj in mreženja
Kdo bo četrti ključni govorec konference PODIM 2014?

Kdo bo četrti ključni govorec konference PODIM 2014? (Vir slike: podim.org)

PODIM 2014 bo v znamenju podjetniškega vlaka smrti in zabave; vzponov in padcev, uspehov in neuspehov ter koristnih nasvetov za podjetniško pot.

Več kot 40 domačih in mednarodnih strokovnjakov bo delilo nasvete in izkušnje, kako se znajti v težkih poslovnih situacijah, kako pomembna sta močna volja in vrhunsko znanje ter kako premagovati ovire na poti do globalno uspešnega startup podjetja.

Ključni govorniki bodo na spletni strani koference PODIM en za drugim objavljeni od 10. februarja do 31. marca. Končni program bo na voljo 2. aprila. 

Prvi ključni govorec bo Ash Maurya, ustanovitelj podjetja Spark59 in avtor knjižne uspešnice Running Lean, kot druga bo nastopila Ciare Byrne, bivša razvijalka programske opreme, tehnološka novinarka, podatkovna raziskovalka in strokovnjakinja za mobilne standarde, tretji govorec pa bo podjetnik Richard Muirhead, ki se je s številnimi specifičnimi situacijami in izzivi v svoji karieri soočil že neštetokrat.

Kdo bo četrti ključni govorec?

Andrea Spiegel, podpredsednica oddelka za razvoj izdelkov in video vsebin družbe Forbes, je svojo kariero začela na televiziji Fox, kjer je 10 let poročala v oddaji “A current affair”.

Devet let je preživela ob ustvarjanju izdelkov in družbenih skupnosti pri AOL. Sledila je startup izkušnja v družbenem založništvu in videu, ko je leta 2008 postala glavni vodja za izdelke pri startupu True/Slant, ki ga je dve leti kasneje prevzel Forbes.

Andrea v ZDA spodbuja tudi žensko podjetništvo in delo od doma. Poleg osrednjega govora bo imela dodatno delavnico, kako kot ženska uspeti v poslovnem svetu in hkrati ohranjati ravnovesje v zasebnem življenju.

Vir: PODIM

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje