Kdo bo drugi ključni govorec konference PODIM 2014?

Avtor — 24.02.2014
PODIM je največja mednarodna podjetniška konferenca v Sloveniji in intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer se enkrat letno združijo vsi deležniki podjetniškega ekosistema, predvsem pa startup podjetniki, in sicer z namenom intenzivnega izobraževanja, izmenjave izkušenj in mreženja.
Kdo bo drugi ključni govorec konference PODIM 2014?

Kdo bo drugi ključni govorec konference PODIM 2014? (Vir slike: podim.org)

PODIM 2014 bo v znamenju podjetniškega vlaka smrti in zabave; vzponov in padcev, uspehov in neuspehov ter koristnih nasvetov za podjetniško pot.

Več kot 40 domačih in mednarodnih strokovnjakov bo delilo nasvete in izkušnje, kako se znajti v težkih poslovnih situacijah, kako pomembna sta močna volja in vrhunsko znanje ter kako premagovati ovire na poti do globalno uspešnega startup podjetja.

Ključni govorniki bodo na spletni strani koference PODIM en za drugim objavljeni od 10. februarja do 31. marca. Končni program bo na voljo 2. aprila. 

Prvi ključni govorec bo Ash Maurya, ustanovitelj podjetja Spark59 in avtor knjižne uspešnice Running Lean.

Kdo bo drugi ključni govorec?

Katera tema vas bolj zanima: Kaj se lahko najbolj dinamične panoge naučijo od drugih panog ali kako razviti koncentracijo ter miselno fleksibilnost? Oboje boste lahko izvedeli od Ciare Byrne (Velika Britanija), bivše razvijalke programske opreme, tehnološke novinarke (Fast Company), podatkovne raziskovalke (“big data”) in strokovnjakinje za mobilne standarde.

Ciara je delala kot vodja ekipe za programsko opremo, kot inženirska managerka in kot strokovnjakinja za mobilne standarde. Trenutno piše predvsem za Fast Company, njeno pisanje pa se je pojavilo že v revijah Forbes, VentureBeat, O’Reilly Radar, The New York Times Digital ter Techcrunch. Ciara se zanima za znanost o podatkih, robotiko, zdravstveno tehnologijo, hekanje novic in kolesarjenje v visokih petah.

Vir: PODIM

Oznake: , ,