Kdo bo letošnji spletni trgovec leta?

Avtor — 14.11.2014
V četrtek, 20. novembra 2014, bo v Austria Trend Hotelu že tretje leto zapored potekal dogodek Spletni trgovec leta. Ceneje.si, vodilni primerjalnik cen v Sloveniji, kot glavni organizator obljublja zanimiva predavanja ter slavnostno podelitev priznanj za spletnega trgovca leta 2014.
Kdo bo letošnji spletni trgovec leta?

Kdo bo letošnji spletni trgovec leta? (Na sliki Zenel Batagelj, Valicon)

Tako kot zadnji dve leti bodo tudi letos nagradili najboljše spletne trgovce znotraj posameznih kategorij in obenem tekom dogodka poskrbeli za izobraževalna predavanja. Vsi prijavljeni spletni trgovci bodo na dogodku prejeli podrobno analizo svojih spletnih trgovin iz tehničnega in uporabniškega vidika.

Glavni cilj projekta je graditi na kvaliteti in uspešnem delovanju slovenskih spletnih trgovcev ter jim s pomočjo analiz spletnih strani pomagati do še boljših in uspešnejših rezultatov. Poleg tega je cilj glavnega organizatorja vplivati na rast nakupovanja preko spleta in ozaveščanje ljudi o varnem spletnem nakupovanju.

Direktor Ceneje.si Marin Vladović je o dogodku povedal: »V primerjavi z lanskim letom se bomo letos še bolj aktivno pogovarjali ter predstavili več konkretnih lokalnih primerov. S takimi se lahko namreč najbolje poistovetijo tudi naši trgovci ter v njih vidijo možnost za lastno napredovanje. Prav tako se bomo dotaknili prodaje preko mobilnih naprav, kar je zagotovo ”next big thing”.«

Program bo razdeljen na tri sklope ter bo nedvomno pester in raznolik. V prvem bloku bo beseda Matjaža Robinšaka (Valicon) in Petra Mesarca (Red Orbit) tekla o trendih v letu 2014 in v prihajajočem 2015. Po odmoru bodo sledila predavanja Žige Hajdukoviča (Razum), Tamare Momčilović (Infinum) in Janje Šemenc o prodaji preko mobilnikov, nazadnje pa bodo imeli obiskovalci priložnost slišati tri uspešne zgodbe podjetij Mimovrste, Pošta Slovenije in Red Orbit. Čisto na koncu se bo odvil še najpomembnejši del dogodka, podelitev priznanj, več o programu pa si lahko preberete na http://www.spletnitrgovecleta.si/program-urnik/.

Si želite obiskati predavanja? Prijave za udeležbo na dogodku so še vedno možne na http://www.spletnitrgovecleta.si/prijava/

Več informacij o dogodku najdete na http://www.spletnitrgovecleta.si/.


Oznake: ,