Kdo bo prejemnik nagrad Crunchies?

V organizaciji spletnega portala TechCrunch letos že osmič zapored poteka izbor najbolj obetavnih tehnoloških podjetij. Tokrat bodo nagrade Crunchies podeljene za leto 2014. V kolikor jih želite podpreti, lahko za podjetja in podjetnike glasujete še do 27. januarja do polnoči.
Kdo bo prejemnik nagrad Crunchies?

Kdo bo prejemnik nagrad Crunchies? (Vir slike: TechCrunch)

Tudi v letošnjem letu bo TechCrunch, tokrat že osmič, podelil nagrade za najbolj obetavna tehnološka podjetja po izboru njihovih bralcev

Sodelovanje na tekmovanju je bilo omogočeno vsem podjetjem, ne glede na državo, iz katere prihajajo. Izjema se je pojavila v kategoriji “najboljši mednarodni startup”, kjer je bilo sodelovanje predvideno za podjetja iz Združenih držav Amerike.

Podjetja so morala za uvrstitev na tekmovanje prejeti zadostno število nominacij svojih podpornikov, nato pa je strokovni komite TechCruncha izbral pet finalistov iz vsake kategorije, in sicer tista podjetja, ki so prejela največ glasov. Sledila je uvrstitev v finalni izbor in novo glasovanje, ki pravkar poteka in se zaključi v torek, 27. januarja 2015, ob polnočiZa podjetja in podjetnike, ki so se uvrstili v finalni izbor in so vas prepričala, lahko glasujete tudi vi, in sicer na tej povezavi >>

Vsa podjetja, ki so se uvrstila v finale, so hkrati prejela brezplačno vstopnico za svečano prireditev v San Franciscu, kjer bodo razglašeni končni zmagovalci in bodo podeljene nagrade Crunchies. Prireditev bo potekala 5. februarja 2015 v dvorani Davies Symphony, podeljenih pa bo 20 nagrad Crunchies v 20 različnih kategorijah. 

Vir: TechCrunch

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje