Kdo bo prejemnik nagrad Crunchies?

V organizaciji spletnega portala TechCrunch letos že osmič zapored poteka izbor najbolj obetavnih tehnoloških podjetij. Tokrat bodo nagrade Crunchies podeljene za leto 2014. V kolikor jih želite podpreti, lahko za podjetja in podjetnike glasujete še do 27. januarja do polnoči.
Kdo bo prejemnik nagrad Crunchies?

Kdo bo prejemnik nagrad Crunchies? (Vir slike: TechCrunch)

Tudi v letošnjem letu bo TechCrunch, tokrat že osmič, podelil nagrade za najbolj obetavna tehnološka podjetja po izboru njihovih bralcev

Sodelovanje na tekmovanju je bilo omogočeno vsem podjetjem, ne glede na državo, iz katere prihajajo. Izjema se je pojavila v kategoriji “najboljši mednarodni startup”, kjer je bilo sodelovanje predvideno za podjetja iz Združenih držav Amerike.

Podjetja so morala za uvrstitev na tekmovanje prejeti zadostno število nominacij svojih podpornikov, nato pa je strokovni komite TechCruncha izbral pet finalistov iz vsake kategorije, in sicer tista podjetja, ki so prejela največ glasov. Sledila je uvrstitev v finalni izbor in novo glasovanje, ki pravkar poteka in se zaključi v torek, 27. januarja 2015, ob polnočiZa podjetja in podjetnike, ki so se uvrstili v finalni izbor in so vas prepričala, lahko glasujete tudi vi, in sicer na tej povezavi >>

Vsa podjetja, ki so se uvrstila v finale, so hkrati prejela brezplačno vstopnico za svečano prireditev v San Franciscu, kjer bodo razglašeni končni zmagovalci in bodo podeljene nagrade Crunchies. Prireditev bo potekala 5. februarja 2015 v dvorani Davies Symphony, podeljenih pa bo 20 nagrad Crunchies v 20 različnih kategorijah. 

Vir: TechCrunch

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje