Kdo bo tretji ključni govorec konference PODIM 2014?

Avtor — 01.03.2014
PODIM je največja mednarodna podjetniška konferenca v Sloveniji in intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer se enkrat letno združijo vsi deležniki podjetniškega ekosistema, predvsem pa startup podjetniki, in sicer z namenom intenzivnega izobraževanja, izmenjave izkušenj in mreženja.
Kdo bo tretji ključni govorec konference PODIM 2014?

Kdo bo tretjui ključni govorec konference PODIM 2014? (Vir slike: podim.org)

PODIM 2014 bo v znamenju podjetniškega vlaka smrti in zabave; vzponov in padcev, uspehov in neuspehov ter koristnih nasvetov za podjetniško pot.

Več kot 40 domačih in mednarodnih strokovnjakov bo delilo nasvete in izkušnje, kako se znajti v težkih poslovnih situacijah, kako pomembna sta močna volja in vrhunsko znanje ter kako premagovati ovire na poti do globalno uspešnega startup podjetja.

Ključni govorniki bodo na spletni strani koference PODIM en za drugim objavljeni od 10. februarja do 31. marca. Končni program bo na voljo 2. aprila. 

Prvi ključni govorec bo Ash Maurya, ustanovitelj podjetja Spark59 in avtor knjižne uspešnice Running Lean, kot druga pa bo nastopila Ciare Byrne, bivša razvijalka programske opreme, tehnološka novinarka, podatkovna raziskovalka in strokovnjakinja za mobilne standarde.

Kdo bo tretji ključni govorec?

Podjetniška tveganja in izzive lepo ponazarja podjetniški vlak smrti in zabave, kar je tudi tema letošnje konference PODIM. En trenutek si na dnu, naslednji na vrhu, vmes pa divja adrenalinska vožnja. 

S številnimi specifičnimi situacijami in izzivi se je v svoji karieri že velikokrat soočil podjetnik Richard Muirhead, ki bo svoje izkušnje o vzponih in padcih delil z udeleženci konference PODIM.

Vir: PODIM


Oznake: ,