Kdo bodo govorci na letošnji konferenci PODIM?

Avtor — 14.02.2014
PODIM je največja mednarodna podjetniška konferenca v Sloveniji in intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer se enkrat letno združijo vsi deležniki podjetniškega ekosistema, predvsem pa startup podjetniki, in sicer z namenom intenzivnega izobraževanja, izmenjave izkušenj in mreženja.
Kdo bodo govorci na letošnji konferenci PODIM?

Kdo bodo govorci na letošnji konferenci PODIM? (Vir slike: podim.org)

PODIM 2014 bo v znamenju podjetniškega vlaka smrti in zabave; vzponov in padcev, uspehov in neuspehov ter koristnih nasvetov za podjetniško pot.

Več kot 40 domačih in mednarodnih strokovnjakov bo delilo nasvete in izkušnje kako se znajti v težkih poslovnih situacijah, kako pomembna sta močna volja in vrhunsko znanje ter kako premagovati ovire na poti do globalno uspešnega startup podjetja.

Ključni govorniki bodo na spletni strani koference PODIM en za drugim objavljeni od 10. februarja do 31. marca. Končni program bo na voljo na 2. aprila.

Poglejmo si, katere govorce so organizatorji konference že razkrili:

Ash Maurya

Ustanovitelj podjetja Spark59 in avtor knjižne uspešnice Running Lean bo v govoru na konferenci PODIM predaval o bistvu metodologije ”running lean”, ki je rezultat dosledne uporabe metod razvoja kupcev in ”lean startup” ter principov ”bootstrappinga”.

Jure Mikuž

Jure Mikuž je ustanovitelj prvega slovenskega sklada tveganega kapitala. Aktivno spodbuja podjetniško kulturo ter redno nastopa kot predavatelj na temo financiranja podjetij in procesa pridobivanja kapitala na različnih podjetniških dogodkih v Sloveniji in tujini.

Max Gurvits

Max Gurvits, vlagatelj in partner v Teres Capital, ki je pred tem že soustanovil spletno podjetje za pravne storitve na Nizozemskem, je bil član ustanovitvene ekipe startup pospeševalnika Eleven v Sofiji.

Oliver Holle

Oliver je serijski podjetnik z veliko izkušnjami v mobilni in internetni industriji. Že leta 1992 je ustanovil svoje prvo podjetje SYSIS, eno prvih evropskih internetnih startupov. Leta 2004 je prišlo do nastanka 3united AG – lokalne trosmerne združitve, ki je ustvarila vrhunskega evropskega igralca v industriji mobilnih vsebin. Zgodaj v 2006 je 3united prevzel VeriSign, v ocenjeni vrednosti 67 milijonov USD.

Matevž Medja

Samostojno oblikovalsko pot je začel že leta 1989, čez nekaj let je postal soustanovitelj oblikovalskega studia Medja & Karlson, leta 2000 pa še oblikovalske agencije Gigodesign, v kateri ima vlogo kreativnega direktorja, vodi pa tudi oddelek za vizualne komunikacije. Je tudi soustanovitelj slovenskega pospeševalnika VDsgnFwd Design Accelerator.

Vir: PODIM

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje