Kdo ima najkakovostnejšo spletno stran?

Avtor — 23.11.2012

V sredo je v Gospodarski zbornici Slovenije potekala slavnostna podelitev nagrade netko 2012. Podelili so nagrade v sedmih različnih kategorijah ter dve dodatni nagradi – za agencijo leta in po izboru glasovalcev.

Kdo ima najkakovostnejšo spletno stran?

Kdo ima najkakovostnejšo spletno stran? (Vir slike: sxc.hu)

Nagrado netko je namenjena podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih spletnih digitalnih projektov.

Nagrade so podelili v sedmih kategorijah.

  1. V kategoriji “Predstavitve podjetij in korporativno komuniciranje” je nagrado prejela spletna stran www.triglav.eu (v lasti Zavarovalnice Triglav d.d.), ki je izrazito natančno organizirana in prilagojena vsem napravam.
  2. V kategoriji “Digitalni nastop državne in javne uprave” se je najbolje izkazala spletna stran http://supervizor.kpk-rs.si (v lasti Komisije za preprečevanje korupcije), ki je zagotovo spletno presenečenje leta.
  3. V kategoriji “Mediji in informativni portali” je nagrado dobila spletna stran www.visitljubljana.com, ponudnik vitalnih informacij za turiste v lasti podjetja Turizem Ljubljana.
  4. V kategoriji “Spletne storitve” je zmagala spletna stran www.primavoda.si, v lasti JP VODOVOD-KANALIZACIJA, ki je dober primer, kako je možno zelo koristne in poučne podatke predstaviti uporabnikom na igriv način.
  5. V kategoriji “Produkti in blagovne znamke” se je najbolje odrezala spletna stran www.itak.si, v lasti Telekoma Slovenije d.d. Itak je navdušil s trajno rastjo zamaha v komuniciranju blagovne znamke.
  6. V kategoriji “Mobilne aplikacije” je nagrado prejela spletna stran www.3volutiongame.com, v lasti podjetja ZAKI d.o.o. Gre za veliko uspešnico med mobilnimi igrami, ki zelo inteligentno kombinira staro otroško igro s kovanci in osnove teorije evolucije.
  7. V zadnji kategoriji: “Najbolj prijazna spletna vsebina za otroke” je zmagala spletna stran www.primavoda.si, v lasti JP VODOVOD-KANALIZACIJA, ki se od vseh prijavljenih najbolj približa ciljni publiki otrok in ponuja izobraževalne vsebine na otrokom prijazen in zanimiv način.

Podelili so še dve posebni nagradi. Nagrado za “Agencijo leta” je prejelo podjetje ENKI d.o.o, po “Izboru ljudstva” pa je nagrado prejela spletna stran www.najdi.si.

Vir: GZS

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!


Oznake: , , ,