Kdo je letos pokazal največ inovativnosti v turizmu?

Avtor — 10.06.2014
Javna agencija SPIRIT Slovenija je pred kratkim razpisala podelitev Sejalca, priznanja za ustvarjalne in inovativne dosežke v turizmu. Kandidirate lahko tudi vi, če ste v redno poslovanje uvedli inovativen proizvod, proces ali pristop.
Kdo je letos pokazal največ inovativnosti v turizmu?

Kdo je letos pokazal največ inovativnosti v turizmu? (Vir slike: Freeimages.com)

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo tudi letos podelila priznanje Sejalec za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Letos že enajsto podeljevanje svečanega naziva je namenjeno spodbujanju ustvarjalnosti in inovativnosti na podjetniški ravni, ravni destinacij, združenj turističnih proizvodov oziroma ponudnikov ali pri oblikovanju in trženju turističnih proizvodov z območja Slovenije na domačem trgu in tujih trgih. 

Podjetja, ki ste v obdobju med 1. januarjem 2012 in 31. decembrom 2013 v redno poslovanje uvedla inovativen proizvod, proces ali pristop, se lahko na poziv prijavite z vpisom idejnega pologa na portal Banke turističnih priložnosti Slovenije. Rok za oddajo prijav je 7. julij 2014

Prijavitelji so lahko podjetja, samostojni podjetniki, organizacije, zavodi in gospodarska interesna združenja, ključni partnerji SPIRIT-a, lokalne turistične organizacije, grozdi, turistična društva in zveze ter druga s turizmom povezana društva in njihove zveze ter regionalne in druge razvojne agencije.

Vir: BTPS


Oznake: , , ,