Kdo uporablja posamezne telefone?

Sodeč po analizah, ki so jih januarja 2010 opravili pri podjetju AdMob, je skoraj tri četrtine od 963 anketirancev, ki uporabljajo Android, moških (kar 73 odstotkov). Med uporabniki iPhone-a je moških nekoliko manj od dveh tretjin - 57 odstotkov. 54 odstotkov jih uporablja iPod touch, 58 odstotkov pa webOS.
Kdo uporablja posamezne telefone?

Mobilni telefoni (slika: ona.si).

Skoraj dve tretjini (65 odstotkov) uporabnikov iPoda touch je najstnikov, ki so stari 17 let ali manj (med uporabniki iPhone-a je teh 13 odstotkov), kar je pričakovano, saj je Apple ta glasbeni predvajalnik zasnoval tudi kot napravo za igranje iger, poleg tega pa za dodatne storitve ni nobenih posebnih mesečnih stroškov.

Več kot tri četrtine uporabnikov iPoda touch je starih do 24 let, medtem ko je med lastniki iPhone-a 67 odstotkov takšnih, ki so stari 44 let ali manj. Največ uporabnikov Androida in webOS-a je starih med 25 in 34 let (30 odstotkov), 29 odstotkov pa jih je šteje med 35 in 44 let.

Glede na raziskavo, uporabniki Andorida in iPhone-a mesečno prenesejo približno enako število aplikacij in za uporabo le-teh zapravijo približno enako časa. AdMob pravi, da uporabniki iPoda touch mesečno prenesejo 12 aplikacij, kar je 37 odstotkov več kot uporabniki iPhone-a in Androida. 

 

Vir: Geek

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje