Kickstarter: Akcijska igra HollowFear

Svojo srečo na Kickstarterju tokrat preizkuša nov slovenski projekt - akcijska igra HollowFear, ki je plod štiriletnega trdnega dela mladega programerja Uroša Berceta. Projektu lahko svojo podporo izkažete tudi vi!
Kickstarter: Akcijska igra HollowFear

Kickstarter: Akcijska igra HollowFear (Vir slike: Kickstarter)

HollowFear je edinstvena zmes različnih stilov računalniških iger, saj združuje elemente tako imenovanih akcijskih sekljačin ter iger v stilu Tower Defense in RPG. Prav zaradi vsega naštetega je igra izredno dinamična, taktična in ves čas napeta. 

Prizorišče dogajanja je slovansko-mitološka deleža Karantanija, območje današnje Slovenije, igralcu pa je dodeljena vloga silaka, ki mora za zmago izpolnjevati različne naloge: pridobiti čim večje število točk s premagovanjem napadalcev, obraniti in popravljati svoje obrambne stolpe, zbežati večjemu številu napadalcev, premagati glavnega voditelja sovražnikovih čet ipd. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Za projektom stoji Uroš Berce, navdušen programer, ki je igro sprva začel razvijati za hobi. Sčasoma je uvidel potencial ter se odločil, da jo čimprej dokonča in pošlje na tržišče. Pri razvoju mu je bila v veliko pomoč manjša ekipa talentiranih profesionalcev, za finančno plat pa je poskrbel sam. 

Predstavitveni video: 

YouTube

Zaenkrat je igro mogoče preizkusiti v demo obliki, da pa bi HollowFear čimprej postala polnopravna igra z več grafike, glasbe, zgodbe in podobnega, Uroš potrebuje enkratno finančno injekcijo v višini 36 tisoč britanskih funtov, ki jih bo poskušal pridobiti s pomočjo Kickstarterja. 

Uroš ima časa še na pretek, saj se projekt na Kickstarterju zaključi 9. avgusta, k uspehu mladega programerja pa lahko z nakupom enega izmed ponujenih paketov pripomorete tudi vi. Več informacij in dostop do brezplačne demo verzije pa najdete na povezavi spodaj. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje