Kickstarter: Akcijska igra HollowFear

Svojo srečo na Kickstarterju tokrat preizkuša nov slovenski projekt - akcijska igra HollowFear, ki je plod štiriletnega trdnega dela mladega programerja Uroša Berceta. Projektu lahko svojo podporo izkažete tudi vi!
Kickstarter: Akcijska igra HollowFear

Kickstarter: Akcijska igra HollowFear (Vir slike: Kickstarter)

HollowFear je edinstvena zmes različnih stilov računalniških iger, saj združuje elemente tako imenovanih akcijskih sekljačin ter iger v stilu Tower Defense in RPG. Prav zaradi vsega naštetega je igra izredno dinamična, taktična in ves čas napeta. 

Prizorišče dogajanja je slovansko-mitološka deleža Karantanija, območje današnje Slovenije, igralcu pa je dodeljena vloga silaka, ki mora za zmago izpolnjevati različne naloge: pridobiti čim večje število točk s premagovanjem napadalcev, obraniti in popravljati svoje obrambne stolpe, zbežati večjemu številu napadalcev, premagati glavnega voditelja sovražnikovih čet ipd. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Za projektom stoji Uroš Berce, navdušen programer, ki je igro sprva začel razvijati za hobi. Sčasoma je uvidel potencial ter se odločil, da jo čimprej dokonča in pošlje na tržišče. Pri razvoju mu je bila v veliko pomoč manjša ekipa talentiranih profesionalcev, za finančno plat pa je poskrbel sam. 

Predstavitveni video: 

YouTube

Zaenkrat je igro mogoče preizkusiti v demo obliki, da pa bi HollowFear čimprej postala polnopravna igra z več grafike, glasbe, zgodbe in podobnega, Uroš potrebuje enkratno finančno injekcijo v višini 36 tisoč britanskih funtov, ki jih bo poskušal pridobiti s pomočjo Kickstarterja. 

Uroš ima časa še na pretek, saj se projekt na Kickstarterju zaključi 9. avgusta, k uspehu mladega programerja pa lahko z nakupom enega izmed ponujenih paketov pripomorete tudi vi. Več informacij in dostop do brezplačne demo verzije pa najdete na povezavi spodaj. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje