Kickstarter: Akcijska igra HollowFear

Svojo srečo na Kickstarterju tokrat preizkuša nov slovenski projekt - akcijska igra HollowFear, ki je plod štiriletnega trdnega dela mladega programerja Uroša Berceta. Projektu lahko svojo podporo izkažete tudi vi!
Kickstarter: Akcijska igra HollowFear

Kickstarter: Akcijska igra HollowFear (Vir slike: Kickstarter)

HollowFear je edinstvena zmes različnih stilov računalniških iger, saj združuje elemente tako imenovanih akcijskih sekljačin ter iger v stilu Tower Defense in RPG. Prav zaradi vsega naštetega je igra izredno dinamična, taktična in ves čas napeta. 

Prizorišče dogajanja je slovansko-mitološka deleža Karantanija, območje današnje Slovenije, igralcu pa je dodeljena vloga silaka, ki mora za zmago izpolnjevati različne naloge: pridobiti čim večje število točk s premagovanjem napadalcev, obraniti in popravljati svoje obrambne stolpe, zbežati večjemu številu napadalcev, premagati glavnega voditelja sovražnikovih čet ipd. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Za projektom stoji Uroš Berce, navdušen programer, ki je igro sprva začel razvijati za hobi. Sčasoma je uvidel potencial ter se odločil, da jo čimprej dokonča in pošlje na tržišče. Pri razvoju mu je bila v veliko pomoč manjša ekipa talentiranih profesionalcev, za finančno plat pa je poskrbel sam. 

Predstavitveni video: 

YouTube

Zaenkrat je igro mogoče preizkusiti v demo obliki, da pa bi HollowFear čimprej postala polnopravna igra z več grafike, glasbe, zgodbe in podobnega, Uroš potrebuje enkratno finančno injekcijo v višini 36 tisoč britanskih funtov, ki jih bo poskušal pridobiti s pomočjo Kickstarterja. 

Uroš ima časa še na pretek, saj se projekt na Kickstarterju zaključi 9. avgusta, k uspehu mladega programerja pa lahko z nakupom enega izmed ponujenih paketov pripomorete tudi vi. Več informacij in dostop do brezplačne demo verzije pa najdete na povezavi spodaj. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje