Kickstarter: Kaj je novega?

Na priljubljeni spletni platformi, ki podjetnikom omogoča zbiranje denarnih sredstev, potrebnih za uresničitev svoje poslovne ideje, je bilo do danes podprtih že nekaj manj kot 50 tisoč projektov, ki so skupno zbrali prek 815 milijonov dolarjev!
Kickstarter: Kaj je novega?

Kickstarter: Kaj je novega? (Vir slike: the-lfb.com)

Poglejmo si nekaj zanimivih tujih projektov, ki so v zadnjem tednu na Kickstarterju navdušile množice podpornikov in pokazale velik potencial, da zastavljeni cilj dosežejo še pred iztekom roka. 

Foodie Dice

Gotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste se, naveličani vsakdanje rutine v kuhinji, spraševali, kaj bi lahko danes okusnega pripravili za kosilo ali večerjo. Foodie Dice, produkt dveh mladih podjetnic iz ZDA, je bil ustvarjen prav za takšne situacije. Gre za 9 edinstvenih lesenih kock, ki kuharjem z ustvarjalno blokado pomagajo na humoren način izbrati sestavine za naslednji obrok.

Zanimiv koncept kock Foodie Dice je v slabem tednu dni prepričal skoraj 2.000 podpornikov, ki so donirali več kot 70 tisoč dolarjev. 

Več o projektu >>

M2057: Urban Chic Fashion Collection

Maria Pinto je pred leti zaslovela kot izjemna modna oblikovalka elegantnih oblačil za ženske. Njene izdelke med drugim nosijo svetovne zvezde, kot sta Oprah Winfrey in Michelle Obama, sedaj pa je Maria Pinto zasnovala svojo prvo urbano kolekcijo, imenovano M2057. 

Podjetnica je do danes prepričala nekaj več kot 400 podpornikov, ki so skupaj donirali prek 180 tisoč dolarjev. Toda Maria Pinto bo sredstva pridobila le, če v roku tedna dni zbere zastavljeni cilj: 250 tisoč dolarjev.

Več o projektu >>

Panda Coat

Ekipa, ki je pred letom dni na Kickstarterju uspešno zbrala denarna sredstva za izdelavo in distribucijo toplega plašča v obliki medveda, zdaj sredstva išče za podoben produkt: plašč, ki lastnika na videz spremeni v prikupno pando. Kot pravijo ustvarjalci, ne gre za kostum, ampak za življenjski stil in podobno menijo tudi mnogi navdušeni uporabniki. 

Projekt je že v nekaj dneh s pomočjo 140 podpornikov zbral prek 17 tisoč dolarjev in tako dosegel zastavljeni cilj. 

Več o projektu >>

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje