Kickstarter: Kaj je novega?

Crowdfunding platforma Kickstarter, kjer podjetniki zbirajo denarna sredstva za uresničitev svojih poslovnih idej, je do uspeha pomagala že mnogim podjetnikom. Za pokušino si poglejmo dva zanimiva tuja projekta, ki sta že v samem začetku pokazala velik potencial.
Kickstarter: Kaj je novega?

Kickstarter: Kaj je novega? (Vir slike: Hendo, kickstarter.com)

NOPE – varovalo za vgrajene kamere na mobilnikih in računalnikih

Na Kickstarterju odlično kaže ekipi izkušenih podjetnikov, ki je tokrat kot že svoj šesti projekt na tej crowdfunding platformi predstavila produkt NOPE.

Gre za varovalo, ki se ga enostavno namesti na vgrajene kamere na mobilnih telefonih in računalnikih in ki preprečuje nepridipravom, da bi si zagotovili nepooblaščen vpogled v življenja uporabnikov preko spletne kamere. Prav lahko se namreč zgodi, da uporabnik na svoj računalnik nenamenoma namesti katerega izmed virusov, ki tretjim osebam omogočajo snemanje z njegovo spletno kamero. 

NOPE elegantno prekrije spletno kamero (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa si je za produkt, ki si ga podporniki lahko zagotovijo že za 5 dolarjev, zastavila cilj v višini 500 dolarjev, toda že v slabih petih dneh je cilj močno presegla in zbrala že več kot 60 tisoč dolarjev. Elegantna zasnova, uporaben produkt in nizka cena so v tem primeru delovali kot magnet za kupce, ki so projekt na Kickstarterju množično podprli.

Več o projektu >>

HENDO – lebdeča rolka

Kickstarter osvaja še en zanimiv projekt: lebdeča rolka HENDO, ki športnim navdušencem omogoča, da se namesto na koleščkih gibljejo kar po zraku. HENDO namreč deluje na principu magnetne blazine, ki se ustvari na kovinski podlagi, kar povzroča lebdenje rolke – in njenega voznika. 

Je HENDO prevozno sredstvo prihodnosti? (Vir slike: Kickstarter)

Takšna omejitev, ki preprečuje, da bi HENDO lahko postala vsakdanje prevozno sredstvo, pa ni ustavila podpornikov, ki so projekt na Kickstarterju množično podprli. Ekipa, ki stoji za projektom, je zastavljeni cilj v višini 250 tisoč dolarjev presegla že v dveh dneh, znesek pa bo najverjetneje še precej narastel, saj se zbiranje zaključi šele 15. decembra 2014.

Več o projektu >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje