Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Zgolj tri dni po tem, ko je na Kickstarterju uspešno štartala slovenska kampanja za iScream, je bilo zbiranje sredstev za inovativni aparat za sladoled prekinjeno s strani Kickstarterja. Najverjetneje je šlo za kršenje pravil s strani Slovencev.
Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Kickstarter kampanja za iScream suspendirana (Vir slike: Kickstarter)

Slovenska ekipa iz podjetja IM Vizija je 18. avgusta 2015 na Kickstarterju predstavila zanimiv projekt: domači aparat za izdelavo sladoleda, ki je navdušil tako z izgledom kot tudi s funkcionalnostmi.

Avtorji kampanje so obljubili, da iScream omogoča hkratno izdelavo dveh vrst sladoleda, sam postopek pa je hiter in nezahteven. Še več: po tem, ko naprava uspešno dokonča izdelavo sladoleda, uporabnika o tem obvesti kar preko pametnega mobilnega telefona.

Ceno na Kickstarterju so člani ekipe postavili med 169 in 229 dolarji ter predvideli dostavo v juliju prihodnjega leta. 

Podporniki so kampanjo odlično sprejeli – vsaj tako je kazalo, saj je bil cilj v višini 50 tisoč evrov dosežen že v treh urah, po dveh dneh pa je številka zastavljeni cilj presegala dvakratno. 

A sledilo je nekaj nepričakovanega: Kickstarter je kampanjo pred nekaj urami suspendiral. Kot kaže, je ekipa, ki stoji za inovativnim produktom, kar sama poskrbela za financiranje projekta, kar Kickstarter seveda strogo prepoveduje.

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje