Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Zgolj tri dni po tem, ko je na Kickstarterju uspešno štartala slovenska kampanja za iScream, je bilo zbiranje sredstev za inovativni aparat za sladoled prekinjeno s strani Kickstarterja. Najverjetneje je šlo za kršenje pravil s strani Slovencev.
Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Kickstarter kampanja za iScream suspendirana (Vir slike: Kickstarter)

Slovenska ekipa iz podjetja IM Vizija je 18. avgusta 2015 na Kickstarterju predstavila zanimiv projekt: domači aparat za izdelavo sladoleda, ki je navdušil tako z izgledom kot tudi s funkcionalnostmi.

Avtorji kampanje so obljubili, da iScream omogoča hkratno izdelavo dveh vrst sladoleda, sam postopek pa je hiter in nezahteven. Še več: po tem, ko naprava uspešno dokonča izdelavo sladoleda, uporabnika o tem obvesti kar preko pametnega mobilnega telefona.

Ceno na Kickstarterju so člani ekipe postavili med 169 in 229 dolarji ter predvideli dostavo v juliju prihodnjega leta. 

Podporniki so kampanjo odlično sprejeli – vsaj tako je kazalo, saj je bil cilj v višini 50 tisoč evrov dosežen že v treh urah, po dveh dneh pa je številka zastavljeni cilj presegala dvakratno. 

A sledilo je nekaj nepričakovanega: Kickstarter je kampanjo pred nekaj urami suspendiral. Kot kaže, je ekipa, ki stoji za inovativnim produktom, kar sama poskrbela za financiranje projekta, kar Kickstarter seveda strogo prepoveduje.

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje