Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Zgolj tri dni po tem, ko je na Kickstarterju uspešno štartala slovenska kampanja za iScream, je bilo zbiranje sredstev za inovativni aparat za sladoled prekinjeno s strani Kickstarterja. Najverjetneje je šlo za kršenje pravil s strani Slovencev.
Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Kickstarter kampanja za iScream suspendirana (Vir slike: Kickstarter)

Slovenska ekipa iz podjetja IM Vizija je 18. avgusta 2015 na Kickstarterju predstavila zanimiv projekt: domači aparat za izdelavo sladoleda, ki je navdušil tako z izgledom kot tudi s funkcionalnostmi.

Avtorji kampanje so obljubili, da iScream omogoča hkratno izdelavo dveh vrst sladoleda, sam postopek pa je hiter in nezahteven. Še več: po tem, ko naprava uspešno dokonča izdelavo sladoleda, uporabnika o tem obvesti kar preko pametnega mobilnega telefona.

Ceno na Kickstarterju so člani ekipe postavili med 169 in 229 dolarji ter predvideli dostavo v juliju prihodnjega leta. 

Podporniki so kampanjo odlično sprejeli – vsaj tako je kazalo, saj je bil cilj v višini 50 tisoč evrov dosežen že v treh urah, po dveh dneh pa je številka zastavljeni cilj presegala dvakratno. 

A sledilo je nekaj nepričakovanega: Kickstarter je kampanjo pred nekaj urami suspendiral. Kot kaže, je ekipa, ki stoji za inovativnim produktom, kar sama poskrbela za financiranje projekta, kar Kickstarter seveda strogo prepoveduje.

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje