Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Avtor — 21.08.2015
Zgolj tri dni po tem, ko je na Kickstarterju uspešno štartala slovenska kampanja za iScream, je bilo zbiranje sredstev za inovativni aparat za sladoled prekinjeno s strani Kickstarterja. Najverjetneje je šlo za kršenje pravil s strani Slovencev.
Kickstarter kampanja za iScream suspendirana

Kickstarter kampanja za iScream suspendirana (Vir slike: Kickstarter)

Slovenska ekipa iz podjetja IM Vizija je 18. avgusta 2015 na Kickstarterju predstavila zanimiv projekt: domači aparat za izdelavo sladoleda, ki je navdušil tako z izgledom kot tudi s funkcionalnostmi.

Avtorji kampanje so obljubili, da iScream omogoča hkratno izdelavo dveh vrst sladoleda, sam postopek pa je hiter in nezahteven. Še več: po tem, ko naprava uspešno dokonča izdelavo sladoleda, uporabnika o tem obvesti kar preko pametnega mobilnega telefona.

Ceno na Kickstarterju so člani ekipe postavili med 169 in 229 dolarji ter predvideli dostavo v juliju prihodnjega leta. 

Podporniki so kampanjo odlično sprejeli – vsaj tako je kazalo, saj je bil cilj v višini 50 tisoč evrov dosežen že v treh urah, po dveh dneh pa je številka zastavljeni cilj presegala dvakratno. 

A sledilo je nekaj nepričakovanega: Kickstarter je kampanjo pred nekaj urami suspendiral. Kot kaže, je ekipa, ki stoji za inovativnim produktom, kar sama poskrbela za financiranje projekta, kar Kickstarter seveda strogo prepoveduje.

Vir: Kickstarter

Oznake: , ,