Kickstarter prihaja v Avstralijo in na Novo Zelandijo

Sodelovanje na Kickstarterju je zaenkrat omogočeno le posameznikom, ki imajo prijavljeno stalno bivališče v Veliki Britaniji, ZDA in Kanadi. Na Kickstarterju pa so pravkar sporočili, da bodo že kmalu razširili svoje področje, in sicer na Avstralijo in na Novo Zelandijo.
Kickstarter prihaja v Avstralijo in na Novo Zelandijo

Kickstarter prihaja v Avstralijo in na Novo Zelandijo

Zadnje čase smo priča čedalje več slovenskim projektom, ki sredstva iščejo prek spletne platforme Kickstarter, toda za mnoge Slovence in tudi podjetnike iz drugih držav še vedno veliko oviro predstavlja pogoj, da mora imeti podjetnik prijavljeno stalno bivališče v Veliki Britaniji, Združenih državah Amerike ali Kanadi.

Večina izmed njih se pri tem poslužuje različnih rešitev, kot je na primer ta, da za pomoč zaprosijo svoje sorodnike ali znance, ki prebivajo v omenjenih državah. Že kmalu pa se bo situacija vsaj za avstralske in novozelandske podjetnike nekoliko spremenila, saj na Kickstarterju obljubljajo, da bodo kmalu omogočili prijavo tudi posameznikom, ki imajo prijavljeno stalno bivališče v Avstraliji in na Novi Zelandiji

Ostali pogoji za prijavo na Kickstarter

Poleg stalnega prebivališča v omenjenih državah pa je potrebno izpolnjevati še nekatere druge pogoje, v kolikor želimo svoj projekt prijaviti na Kickstarter. Poglejmo si, katere.

Oseba, ki bo prijavila projekt na Kickstarter, mora poleg stalnega prebivališča imeti odprt transakcijski račun, kreditno ali debetno kartico in veljaven osebni dokument (vozniško dovoljenje, osebna izkaznica ali potni list) ter mora biti starejša od 18 let.

Cilj zbiranja sredstev mora biti jasno določen in znotraj naslednjih kategorij: umetnost, komedija, ples, dizajn, moda, film, hrana, igričarstvo, glasba, fotografija, založništvo, tehnologija, teater. Denarnih sredstev ni dovoljeno zbirati za dobrodelne namene, kampanje ozaveščanja ljudi in zasebne namene.

Preverite tudi ostale vsebine o platformi Kickstarter >>

Potrebno je vedeti, da sodelovanje na Kickstarterju ni povsem brezplačno. V kolikor je projekt uspešno izpeljan, Kickstarter za nagrado obdrži 5 odstotkov zbranih sredstev, upoštevati pa je potrebno tudi dodatne stroške pri procesiranju plačil, ki običajno znašajo od 3 do 5 odstotkov zbranih sredstev. To pa je zagotovo majhna cena glede na vse prednosti, ki jih dobite, v kolikor se odločite za prijavo vašega podjetja na Kickstarter!

Vir: Kickstarter

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje