Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev

V torek, 14. aprila 2015, se je na Kickstarterju pričelo zbiranje sredstev za nov slovenski projekt: SipaBoards. Gre za prvo samonapihljivo in električno napajano SUP desko, ki jo ekipa razvija že od avgusta 2014 dalje.
Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev

Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev (Vir slike: Kickstarter)

Po mesecih trdega dela je mlada slovenska ekipa svetu vendarle predstavila svoj izdelek. SipaBoards, kot so jo poimenovali, je prva samonapihljiva SUP deska, ki zložena ne zavzame več prostora kot manjši nahrbtnik, od konkurentov pa se razlikuje predvsem v tem, da ima vgrajen električni motor, ki uporabniku omogoča do 4 ure vožnje, po tem pa lahko preprosto uporabi veslo in z zabavo na valovih nadaljuje, medtem pa napolni baterijo.

Podprite ekipo na Kickstarterju >>

Uradna predstavitev produkta se je zgodila 14. aprila 2015 ob 18.uri na Kickstarterju, med Slovenci izjemno priljubljeni platformi za množično financiranje, obenem pa je tedaj v Ljubljani potekal tudi tako imenovan SipaBoards Kickstarter Launch Party, kjer so največji navdušenci lahko ekipo osebno podprli in tudi preizkusili izdelek. Ekipa se je namreč odločila, da na omenjeni crowdfunding platformi poskuša zbrati potrebna denarna sredstva za zagon množične proizvodnje – potrebujejo 150 tisoč dolarjev, da bi produkt, ki je že v celoti izdelan in pripravljen, ponudili na širšem tržišču. 

Ekipa, ki je ustvarila SipaBoards (Vir slike: Kickstarter)

Začetek spletne kampanje je obetaven, saj je slovenska ekipa že v prvi uri zbrala preko 10 tisoč dolarjevčasa za dosego cilja pa ima še več kot dovolj, saj se zbiranje sredstev zaključi čez natanko mesec dni – 14. maja 2015.

V kolikor vas je produkt navdušil, si lahko svojo samonapihljivo in električno SUP desko zagotovite na Kickstarterju po izjemno ugodni ceni: 990 dolarjev. V redni prodaji se bo cena SipaBoards namreč gibala okoli 2.190 dolarjev. 

Podprite slovensko ekipo na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje