Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev

V torek, 14. aprila 2015, se je na Kickstarterju pričelo zbiranje sredstev za nov slovenski projekt: SipaBoards. Gre za prvo samonapihljivo in električno napajano SUP desko, ki jo ekipa razvija že od avgusta 2014 dalje.
Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev

Kickstarter: SipaBoards bo skušal zbrati 150 tisoč dolarjev (Vir slike: Kickstarter)

Po mesecih trdega dela je mlada slovenska ekipa svetu vendarle predstavila svoj izdelek. SipaBoards, kot so jo poimenovali, je prva samonapihljiva SUP deska, ki zložena ne zavzame več prostora kot manjši nahrbtnik, od konkurentov pa se razlikuje predvsem v tem, da ima vgrajen električni motor, ki uporabniku omogoča do 4 ure vožnje, po tem pa lahko preprosto uporabi veslo in z zabavo na valovih nadaljuje, medtem pa napolni baterijo.

Podprite ekipo na Kickstarterju >>

Uradna predstavitev produkta se je zgodila 14. aprila 2015 ob 18.uri na Kickstarterju, med Slovenci izjemno priljubljeni platformi za množično financiranje, obenem pa je tedaj v Ljubljani potekal tudi tako imenovan SipaBoards Kickstarter Launch Party, kjer so največji navdušenci lahko ekipo osebno podprli in tudi preizkusili izdelek. Ekipa se je namreč odločila, da na omenjeni crowdfunding platformi poskuša zbrati potrebna denarna sredstva za zagon množične proizvodnje – potrebujejo 150 tisoč dolarjev, da bi produkt, ki je že v celoti izdelan in pripravljen, ponudili na širšem tržišču. 

Ekipa, ki je ustvarila SipaBoards (Vir slike: Kickstarter)

Začetek spletne kampanje je obetaven, saj je slovenska ekipa že v prvi uri zbrala preko 10 tisoč dolarjevčasa za dosego cilja pa ima še več kot dovolj, saj se zbiranje sredstev zaključi čez natanko mesec dni – 14. maja 2015.

V kolikor vas je produkt navdušil, si lahko svojo samonapihljivo in električno SUP desko zagotovite na Kickstarterju po izjemno ugodni ceni: 990 dolarjev. V redni prodaji se bo cena SipaBoards namreč gibala okoli 2.190 dolarjev. 

Podprite slovensko ekipo na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje