Kje najti dobrega programerja in oblikovalca?

Avtor — 30.07.2014
Zdi se, da je pri nas iskanje dobrega programerja in oblikovalca malodane nemogoč podvig. Fantje pri Omisli.si menijo drugače. Vsaka vsaj malo podjetna duša pozna kakšnega razvijalca, najsibo programerja, dizajnerja, razvijalca mobilnih aplikacij, itd.
Kje najti dobrega programerja in oblikovalca?

Kje najti dobrega programerja in oblikovalca? (Vir slike: Omisli.si)

Zagotovo tudi vsi poznamo tisto vrsto ljudi, ki jim radi rečemo »idea people«, ki torej ne posedujejo konkretnega tehničnega znanja, imajo pa zanimive ideje in (navadno) smisel za vodenje ter realizacijo le-teh.

Najslabša možna kombinacija je programer, ki želi sam oblikovati in promovirati lasten izdelek. Ne bo se izšlo, vsaj v veliki večini primerov ne, saj so si naštete naloge zelo različne in iz drugačnih svetov, od umetnosti, preko družboslovja do čiste matematike.

Vsa tri področja imajo lastne specifike in če želimo, da je projekt uspešen, ga mora negovati več različnih talentov. V splošnem in zopet po lastnih izkušnjah, so za uspešno realizacijo spletnega projekta potrebne vsaj tri vloge: vodja, programer, oblikovalec, marketing. Vodja je lahko tudi programer, oblikovalec ali tisti, ki skrbi za marketing (trženje, PR, promocijo, itd.).

In zdaj očiten problem. Kje poiskati dobrega programerja ali oblikovalca? Najenostavneje bo, če odklikate na Omisli.si/programerja in Omisli.si/oblikovalca, kjer pošljete eno povpraševanje in prejmete več ponudb, da se lažje odločite in da ne izgubljate preveč časa z iskanjem. Zabavna funkcionalnost portala Omisli.si je tudi ta, da lahko programerju ali oblikovalcu le postavite vprašanje, ponudniki pa vam bodo vrnili nasvet.

Pa veselo na delo!

O Omisli.si

Za Omisli.si stoji ekipa (re)kreativnih tehnoloških entuziastov, s ciljem združiti vse kvalitetne slovenske ponudnike ne enem mestu. Želijo vam olajšati izkušnjo iskanja storitev, prihraniti vaš čas in denar ob pridobivanju ponudb ter iskanju najbolj primernega ponudnika na trgu in vam dostaviti le najboljše ponudnike, prikrojene vašim zahtevam po kakovosti in ceni! Omisli.si je torej družbeno omrežje, na katerem se srečujejo ponudniki in iskalci različnih storitev / izdelkov.

Ponudnikom po drugi strani zagotavljajo orodje za serviranje novih povpraševanj oziroma priložnosti za rast vašega posla.

Kontakt:

POHRUST, oglaševalska agencija, d. o. o.

Ljubljanska ulica 7A, 2000 Maribor

Mitja Pritržnik, Izvršni kapitan in projektni vodja

si.linkedin.com/in/mitjapritrznik

mitja (at) omisli.si


Oznake: ,