Kmalu YahooTube?

Po odstopu direktorice Yahooja pred dobrim mesecem trenutno novi direktor Jerry Yang skrbno pregleduje delovanje podjetja. Kot je v navadi v politiki, si je vzel 100 dni časa za revizijo in v tem času ne bo komuniciral z mediji.

Danes teče 37. dan odkar je novi direktor na oblasti. Trenutno še vedno poteka skrbni pregled delovanja podjetja v zadnjih letih ter planiranja projektov v prihodnosti. V tem obdobju tako niti direktor, niti skorajda nihče izmed vodilnih pri Yahoo ne daje informacij za medije.

Kljub temu je novinarjem New York Timesa uspelo izvedeti nekaj pomembnih informacij. Do konca leta bo Yahoo doživel kar nekaj sprememb, največja med njimi je ustanovitev portala za izmenjavo datotek, ki pa bo več kot le to. Govori se o neke vrste izboljšanem YouTube, ki bo uporabnikom ponujal več kot ta.

Yahoo ima eno izmed največjih zbirk legalnih video posnetkov na internetu, ki pa so zaenkrat precej nepregledno razporejeni po njihovih straneh. Prav tako je zelo težavno iskanje po njih. Njihovo prepoznavnost bodo poskušali izboljšati prav z razporeditvijo le teh na portal za izmenjavo video datotek.

Vir: The New York Times

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje