Ko zanimiva storitev uide iz laboratorija

Avtor Borut Borštnik — 12.04.2010
Komentiraj!
PanSee omogoča podrobno analizo lastnih ali konkurenčnih spletnih strani o obisku, vrednosti spletne strani, lastništvu ipd.
Ko zanimiva storitev uide iz laboratorija

Pansee - nov spletni servis.

Kljub zaprti beta fazi je PanSee doživel viralno rast - z dobrim razlogom.V preteklih tednih so avtorji imeli priložnost opazovati, kako na straneh PanSee.com z nezadržno hitrostjo raste obisk.

Povezava na PanSee je bila poslana samo nekaj ljudem v testiranje. Kaže, da so nekateri povezavo poslali dalje in ta je zakrožila naprej. Vzrok za nekontrolirano hitro rast obiskovalcev tiči v podatkih, ki jih PanSee pripravi. Obiskovalec lahko vpiše poizvedbo za katerokoli spletno stran in o njej dobi številne informacije (npr. o obisku, od kod prihajajo obiskovalci, koliko je vredno oglaševanje na strani, o lastništvu spletne strani).

Povprečen obiskovalec na PanSee je temeljit, saj pregleda poročila za več kot 20 različnih spletnih mest. PanSee je še v beta razvojni fazi in kot tak deluje povsem brezplačno. Pomagal bo predvsem tistim, ki želijo najti dobra mesta za spletno oglaševanje, pa tudi pri pripravljanju lastnih strategij na spletu. Za pravilne odločitve je zelo pomembno vedeti, kje na spletu točno smo in kako nam gre v primerjavi z drugimi. PanSee.com z vpogledom v številne podatke o konkurenci pri tem zelo pomaga.


Več na PanSee.com

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!