Komu zaupati izdelavo diplomskega ali magistrskega dela?

Študij je proti koncu in kar naenkrat moramo oddati samo še diplomsko delo. Ponavadi čim prej, saj nas čas priganja – bodisi nas čaka služba ali pa moramo ujeti roke, da se vpišemo na magistrski program. Pa kar poglejmo, kaj je po našem mnenju najpomembnejše pri izdelavi diplomskih del.
Komu zaupati izdelavo diplomskega ali magistrskega dela?

Odzivnost ponudnika

Mentor reče, vse je ok. Če jutri oddate tiskano in vezano diplomsko delo, lahko že konec tedna diplomirate. Kam se obrniti? Potrebujemo odzivnega ponudnika, ki bo hkrati tudi hitro izdelal diplomsko delo. Glede na Facebook komentarje je to zagotovo www.diplomska.si

Hitrost izdelave diplomskega dela

Danes se nam vsem vedno mudi. Zato je zelo pomembno, da sta tisk in vezava, lahko pa tudi lektura, zaključena čim prej. Zato iščemo odzivne ponudnike, ki opravijo storitev hitro in v dogovorjenem roku.

Cena

Pogosto je pomembna, vendar ne najpomembnejša. Le kaj nam pomaga, če nam nekdo naredi zares ugodno, vendar 3 dni prepozno? Kljub vsemu pa se cene tudi pri zares odzivnih ponudnikih močno razlikujejo. Tako po naših informacijah lahko za vezavo treh diplomskih del plačate od približno 40 € pa vse tja do 85 €. To pa je že občutna razlika.

Celovitost ponudbe

Nekateri ponudniki ponujajo zgolj tisk in vezavo diplomskih del, spet drugi ponujajo tudi tehnično urejanje diplomskih del, lekturo, prevod povzetkov, urejanje virov … Naše mnenje je, da je najbolje opraviti vse storitve pri enem ponudniku, saj s tem prihranimo čas. Pogosto pa se izognemo tudi kakšni napaki, ki bi jo sicer lahko spregledali. Veliko pozitivnih komentarjev smo našli na Facebooku Diplomske.si, ki je omenjen že zgoraj.

Lokacija ponudnika

Lokacija je pomembna. Gotovo so tisti ponudniki, ki so locirani na sami fakulteti, najdražji. Ob tem je smiselno opozoriti, da je pogosto že nekaj 100 m od fakultete ponudnik, ki je cenovno ugodnejši in pogosto hitreje izdela zaključno delo.

Kvaliteta uporabljenih materialov

Mnogi ponudniki ponujajo nizko ceno, vendar uporabljajo manj kvalitetne materiale. Tisk izvajajo na manj kvalitetne papirje nižje gramature. Uporabljajo slabše materiale platnic, posledica je seveda slabša kvaliteta in tudi nižja cena. Zato se je, kadar želimo zares kvaliteten izdelek, smiselno odpraviti do ponudnika in preveriti vzorce, tako platnic kot tudi tiska vsebine. Na tak način bomo pred naročilom vedeli, kaj lahko pričakujemo, in se izognemo morebitnim presenečenjem.

Prijaznost in ustrežljivost osebja

Vsi smo že doživeli neustrezno postrežbo, naj bo to v restavraciji, trgovini ali pri avtomehaniku. Tudi pri izdelavi zaključnega dela je to pomembno. Ponudnik Diplomska.si v tem segmentu zagotovo blesti; ko je delo zaključeno, vas celo pokličejo.

Točnost

“Na vrsti boste takoj, naredili bomo še danes …” Mnogi obljubljajo vse, naredijo pa mnogo manj od obljubljenega. Zato ni odveč opozorilo, da se, v kolikor se vam mudi, dvakrat prepričate, ali bo res narejeno do ure, ko morate oddati zaključno nalogo.

Povzamemo lahko, da zaključno delo naredimo le enkrat, morda dvakrat v življenju. Zato je treba preveriti, kateri izmed mnogih ponudnikov se drži vsega zgoraj napisanega. In na koncu seveda izbrati nekoga,ki nam daje zaupanje ter izdela končni izdelek v skladu s pričakovanji. Pri tem cena ni zanemarljiv faktor, saj mnogi za enak izdelek zaračunajo kar 100 % več kot drugi.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje