Konkurenca vzhaja, Google zasmehuje!

Že od prvega dne nakupa YouTube, se širijo govorice o konkurenčni strani, ki naj bi predvajala filme in nanizanke brez nenehnih sporov glede avtorskih pravic. Je čas boja za prevlado končno napočil?

L.A. Times poroča, da je sporazum tik pred javno razglasitvijo. Glavna akterja naj bi bila NBC in News Corp. Prav tako se omenja Viacom in Sony. Stran naj bi poleg filmov in nanizank vsebovala tudi videe, ki jih uporabniki lahko obdelujejo in pošiljajo prijateljem.  TechCrunch projekta ne smatra kot bližnjo konkurenco YouTube, saj naj bi šlo za distribucijo vsebin tretjim osebam. Pogodbe naj bi bile podpisane z Yahoo, Microsoft, MySpace, Time Warner Inc. in AOL. 

News Corp. in NBC-ju gre zaslužek YouTube na račun njunih vsebin zagotovo v nos. Google naj bi pobral kar tretjino vseh spletnih oglaševalskih prihodkov. 

Pri Google so skupino označili kot Clown Co. Posmehovanje, ki se jim morda vrne z dvojno mero.

 

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje