Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Avtor — 17.04.2014
Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., največji romunski ponudnik telekomunikacijskih storitev RCS & RDS, je predstavil storitev shrambe v oblaku, ki je zasnovana na tehnologiji slovenskega podjetja.
Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o. (Vir slike: Koofr)

Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., romunsko telekomunikacijsko podjetje RCS & RDS, ki velja za enega izmed največjih ponudnikov telekomunikacijskih storitev na področju jugovzhodne Evrope, je predstavilo novo storitev, imenovano Digi Storage.

Gre za storitev, namenjeno shranjevanju podatkov v oblaku. Temelji na tehnologiji, ki je bila v celoti razvita v podjetju Koofr d.o.o., slovenskem startupu, ki se ukvarja z razvojem programske opreme za računalništvo v oblaku. Lani je mlado podjetje prejelo laskavi naziv Start:up 2013, od tedaj pa ekipa neprestano dela na tem, da bi jim uspel veliki skok v tujino.

Koofr d.o.o. se po slabem letu po ustanovitvi na evropskem trgu že uveljavlja kot ponudnik celovite programske rešitve shrambe v oblaku za ponudnike telekomunikacijskih storitev.

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o., nam je zaupal, da bodo “v zelo kratkem času storitev shrambe pod lastno blagovno znamo ponudili tudi tujim in domačim podjetjem“.

Več o podjetju Koofr preberite tudi na spletni strani www.koofr.net.

Oznake: , ,