Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., največji romunski ponudnik telekomunikacijskih storitev RCS & RDS, je predstavil storitev shrambe v oblaku, ki je zasnovana na tehnologiji slovenskega podjetja.
Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o. (Vir slike: Koofr)

Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., romunsko telekomunikacijsko podjetje RCS & RDS, ki velja za enega izmed največjih ponudnikov telekomunikacijskih storitev na področju jugovzhodne Evrope, je predstavilo novo storitev, imenovano Digi Storage.

Gre za storitev, namenjeno shranjevanju podatkov v oblaku. Temelji na tehnologiji, ki je bila v celoti razvita v podjetju Koofr d.o.o., slovenskem startupu, ki se ukvarja z razvojem programske opreme za računalništvo v oblaku. Lani je mlado podjetje prejelo laskavi naziv Start:up 2013, od tedaj pa ekipa neprestano dela na tem, da bi jim uspel veliki skok v tujino.

Koofr d.o.o. se po slabem letu po ustanovitvi na evropskem trgu že uveljavlja kot ponudnik celovite programske rešitve shrambe v oblaku za ponudnike telekomunikacijskih storitev.

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o., nam je zaupal, da bodo “v zelo kratkem času storitev shrambe pod lastno blagovno znamo ponudili tudi tujim in domačim podjetjem“.

Več o podjetju Koofr preberite tudi na spletni strani www.koofr.net.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje