Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., največji romunski ponudnik telekomunikacijskih storitev RCS & RDS, je predstavil storitev shrambe v oblaku, ki je zasnovana na tehnologiji slovenskega podjetja.
Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o. (Vir slike: Koofr)

Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., romunsko telekomunikacijsko podjetje RCS & RDS, ki velja za enega izmed največjih ponudnikov telekomunikacijskih storitev na področju jugovzhodne Evrope, je predstavilo novo storitev, imenovano Digi Storage.

Gre za storitev, namenjeno shranjevanju podatkov v oblaku. Temelji na tehnologiji, ki je bila v celoti razvita v podjetju Koofr d.o.o., slovenskem startupu, ki se ukvarja z razvojem programske opreme za računalništvo v oblaku. Lani je mlado podjetje prejelo laskavi naziv Start:up 2013, od tedaj pa ekipa neprestano dela na tem, da bi jim uspel veliki skok v tujino.

Koofr d.o.o. se po slabem letu po ustanovitvi na evropskem trgu že uveljavlja kot ponudnik celovite programske rešitve shrambe v oblaku za ponudnike telekomunikacijskih storitev.

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o., nam je zaupal, da bodo “v zelo kratkem času storitev shrambe pod lastno blagovno znamo ponudili tudi tujim in domačim podjetjem“.

Več o podjetju Koofr preberite tudi na spletni strani www.koofr.net.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli zrcali na internet. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in najpomembneje - ali vse te specifike kot kreatorji besedil upoštevajo ob pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje