Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., največji romunski ponudnik telekomunikacijskih storitev RCS & RDS, je predstavil storitev shrambe v oblaku, ki je zasnovana na tehnologiji slovenskega podjetja.
Koofru uspel preboj na evropski telekomunikacijski trg

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o. (Vir slike: Koofr)

Poslovni partner podjetja Koofr d.o.o., romunsko telekomunikacijsko podjetje RCS & RDS, ki velja za enega izmed največjih ponudnikov telekomunikacijskih storitev na področju jugovzhodne Evrope, je predstavilo novo storitev, imenovano Digi Storage.

Gre za storitev, namenjeno shranjevanju podatkov v oblaku. Temelji na tehnologiji, ki je bila v celoti razvita v podjetju Koofr d.o.o., slovenskem startupu, ki se ukvarja z razvojem programske opreme za računalništvo v oblaku. Lani je mlado podjetje prejelo laskavi naziv Start:up 2013, od tedaj pa ekipa neprestano dela na tem, da bi jim uspel veliki skok v tujino.

Koofr d.o.o. se po slabem letu po ustanovitvi na evropskem trgu že uveljavlja kot ponudnik celovite programske rešitve shrambe v oblaku za ponudnike telekomunikacijskih storitev.

Damjan Matičič, ustanovitelj in direktor podjetja Koofr d.o.o., nam je zaupal, da bodo “v zelo kratkem času storitev shrambe pod lastno blagovno znamo ponudili tudi tujim in domačim podjetjem“.

Več o podjetju Koofr preberite tudi na spletni strani www.koofr.net.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje