Korejci gledajo Avatar v 4D tehniki

Pozabite na 3D, Korejci bodo lahko film Jamesa Camerona, Avatar, doživeli v štirih dimenzijah. Dodatna plast realizma vključuje posebne učinke kot so premikajoči se sedeži in pršenje vode.
Korejci gledajo Avatar v 4D tehniki

Ste si že ogledali Avatar? (slika: geek.com)

Posebna različica Avatarja se predvaja samo v kinu CJ-CGV v Južni Koreji in že privablja cele gruče filmskih navdušencev, ki bi radi doživeli unikatno predstavo, ki zaposli vseh pet vaših čutil. 4D predvajanje vključuje več kot 20 specialnih efektov kot so laserske luči, veter, ki ga ustvarja ventilator, vonji eksplozij, pršenje vode, premikajoči se sedeži in tako dalje. 

Uspeh 4D Avatarja je pustil posledice. CJ-CGV je namreč odprl še tri nove komplekse, namenjene 4D predstavitvam filmov. Kinodvorana je podobne filmske užitke v prejšnjem letu omogočala v desetih filmih. Podobne kinodvorane ni nikjer drugje. Gre za prvi teater na svetu, ki pri gledanju filma v popolnosti zaposli vseh pet človeških čutil.

Korejci si lahko Avatar v 4D tehniki ogledajo za ceno 15,80 dolarjev. Drago doživetje za ljudi, ki živijo v državi, kjer je gospodinjski prihodek v prvem četrtletju leta 2007 znašal okoli 42 dolarjev. Kakorkoli že, Južni Korejci so za ogled Avatarja v 4D tehniki pripravljeni plačati več kot dvakrat več od navadne filmske vstopnice, katere cena znaša 6,90 dolarjev. 

 

Vir: Geek

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje