Korejci gledajo Avatar v 4D tehniki

Pozabite na 3D, Korejci bodo lahko film Jamesa Camerona, Avatar, doživeli v štirih dimenzijah. Dodatna plast realizma vključuje posebne učinke kot so premikajoči se sedeži in pršenje vode.
Korejci gledajo Avatar v 4D tehniki

Ste si že ogledali Avatar? (slika: geek.com)

Posebna različica Avatarja se predvaja samo v kinu CJ-CGV v Južni Koreji in že privablja cele gruče filmskih navdušencev, ki bi radi doživeli unikatno predstavo, ki zaposli vseh pet vaših čutil. 4D predvajanje vključuje več kot 20 specialnih efektov kot so laserske luči, veter, ki ga ustvarja ventilator, vonji eksplozij, pršenje vode, premikajoči se sedeži in tako dalje. 

Uspeh 4D Avatarja je pustil posledice. CJ-CGV je namreč odprl še tri nove komplekse, namenjene 4D predstavitvam filmov. Kinodvorana je podobne filmske užitke v prejšnjem letu omogočala v desetih filmih. Podobne kinodvorane ni nikjer drugje. Gre za prvi teater na svetu, ki pri gledanju filma v popolnosti zaposli vseh pet človeških čutil.

Korejci si lahko Avatar v 4D tehniki ogledajo za ceno 15,80 dolarjev. Drago doživetje za ljudi, ki živijo v državi, kjer je gospodinjski prihodek v prvem četrtletju leta 2007 znašal okoli 42 dolarjev. Kakorkoli že, Južni Korejci so za ogled Avatarja v 4D tehniki pripravljeni plačati več kot dvakrat več od navadne filmske vstopnice, katere cena znaša 6,90 dolarjev. 

 

Vir: Geek

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje