Korejci gledajo Avatar v 4D tehniki

Pozabite na 3D, Korejci bodo lahko film Jamesa Camerona, Avatar, doživeli v štirih dimenzijah. Dodatna plast realizma vključuje posebne učinke kot so premikajoči se sedeži in pršenje vode.
Korejci gledajo Avatar v 4D tehniki

Ste si že ogledali Avatar? (slika: geek.com)

Posebna različica Avatarja se predvaja samo v kinu CJ-CGV v Južni Koreji in že privablja cele gruče filmskih navdušencev, ki bi radi doživeli unikatno predstavo, ki zaposli vseh pet vaših čutil. 4D predvajanje vključuje več kot 20 specialnih efektov kot so laserske luči, veter, ki ga ustvarja ventilator, vonji eksplozij, pršenje vode, premikajoči se sedeži in tako dalje. 

Uspeh 4D Avatarja je pustil posledice. CJ-CGV je namreč odprl še tri nove komplekse, namenjene 4D predstavitvam filmov. Kinodvorana je podobne filmske užitke v prejšnjem letu omogočala v desetih filmih. Podobne kinodvorane ni nikjer drugje. Gre za prvi teater na svetu, ki pri gledanju filma v popolnosti zaposli vseh pet človeških čutil.

Korejci si lahko Avatar v 4D tehniki ogledajo za ceno 15,80 dolarjev. Drago doživetje za ljudi, ki živijo v državi, kjer je gospodinjski prihodek v prvem četrtletju leta 2007 znašal okoli 42 dolarjev. Kakorkoli že, Južni Korejci so za ogled Avatarja v 4D tehniki pripravljeni plačati več kot dvakrat več od navadne filmske vstopnice, katere cena znaša 6,90 dolarjev. 

 

Vir: Geek

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje